banner3

Tahincioğlu’nun Nidapark Gündoğan Projesinde ön satış dönemi başladı

Konut yatırımlarını sürdüren Tahincioğlu Holding, merakla beklenen yeni projesi Nidapark Gündoğan için düğmeye bastı. 8 Temmuz’da ön talep sürecinin başladığı Nidapark Gündoğan projesi ön satışa çıktı.

YENİ PROJE 19.07.2022, 11:38
Tahincioğlu’nun Nidapark Gündoğan Projesinde ön satış dönemi başladı

Tahincioğlu Holding'in merakla beklenen yeni projelerinden Nidapark Gündoğan’da ön satışlar başladı. Mayıs ayında Nidapark Göcek projesinin satışına başlayan Tahincioğlu Holding, yeni konut yatırımlarını sürdürüyor.

Tahincioğlu Holding'in Bodrum’da hayata geçireceği yeni projesi, ‘Nidapark Gündoğan’ ismiyle hayata geçirilecek. 'Tablo gibi bir manzara, Tahincioğlu ayrıcalığıyla yakında Bodrum'da' sloganıyla lanse edilen Nidapark Gündoğan projesinin ön satış dönemi başladı.

Nidapark Gündoğan projesi, ilçe merkezine 25 kilometre mesafede yer alan Bodrum Gündoğan'da konumlanıyor. Nidapark Gündoğan Projesi kapsamında villa ve rezidanslar  inşa edilecek.

Markanın diğer bir projesi olan Nidapark Göcek ise, 750 milyon TL yatırımla Muğla’nın Fethiye ilçesine bağlı Göcek’te hayata geçiriliyor. Proje,  bölgenin 'ilk markalı lüks konut projesi' olma özelliğiyle dikkat çekiyor. Tahincioğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, Nidapark Göcek projesiyle ilgili olarak “Kısa bir süre önce ön talep almaya başladığımız projeye 3 bin 500 talep geldi, yoğun bir ilgi gördük” ifadelerini kullanmıştı.

Yorumlar (0)
15
açık