banner3

Sinpaş Koru Aura Projesinin lansmanı yapıldı

Türkiye'nin en büyük ve köklü gayrimenkul yatırım ortaklığı şirketleri arasında yer alan Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Sinpaş Koru Aura projesi için lansman gerçekleştirdi. Lansmanın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Çelik 2022’de 7 projeyi satışa sunacaklarını belirtti.

YENİ PROJE 21.01.2022, 13:52
Sinpaş Koru Aura Projesinin lansmanı yapıldı

Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, proje ile ilgili olarak “Son iki yılda tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi süreci hem ekonomiyi hem de sosyal hayatlarımızı önemli ölçüde değiştirdi. Çalışma koşullarımızdan yaşam alanlarımıza kadar önceliklerimiz ve iş yapış biçimlerimiz değişti. Bu büyük değişimden en fazla etkilenen sektör ise kuşkusuz gayrimenkul oldu" dedi.

Covid-19 pandemisi döneminde insanların evlerinde daha fazla zaman geçirmeye başlamaları nedeniyle Türkiye genelinde bahçeli ve balkonlu evlere ilgi artış kaydetti. Bu nedenle Sinpaş’ın satışa sunduğu Sinpaş Koru Aura konut projesinde bahçeli ve balkonlu evlere yer verildi.

Projenin anahtar teslimi 2024 yılsonu olarak planlanıyor.  Proje kapsamında inşa edilen konutların satış fiyatları ise 3 milyon lira ile 13 milyon lira arasında değişiyor. Konutların proje için belirlenen metrekare fiyatları ise 30 bin TL - 40 bin lira arasında değişiyor.

22 bin 965 m² arsa alanı üzerinde hayata geçirilen proje kapsamında 5 blok üzerinde 530 adet konut inşa edilecek. Konutlar, 2+1’den 5+1’e kadar farklı seçeneklere sahip bulunuyor.

Yorumlar (0)
15
açık