banner3

Şile Nexonya Kuzey Villa projesi

Nexonya İnşaat imzasıyla Şile'nin eşsiz manzarasına sahip olacak olan bir konumda hayata geçirilecek olan Nexonya Kuzey Villa Projesi’nde 20 villa inşa edilecek.

YENİ PROJE 30.06.2022, 08:38
Şile Nexonya Kuzey Villa projesi

Sapanca Lake Villas by Nexonya, Nexonya Azure Villas, Nexonya Fergana, Nexonya Bonega, Nexonya 1. Element, Nexonya 2. Element gibi dikkat çeken yatırımları devam eden Nexonya İnşaat, Şile’de yatırımcıların ilgisini çekecek bir projeye başlıyor.

Nexonya Kuzey Villa Projesi’nde her villa 3 katlı ve 10 adet ikiz villa olarak tasarlandı. Projede 2.980 m2 yeşil alan yaralıyor. Her villa 3 cephe ile gün ışığını günün her diliminde yaşayacak. Kış bahçesi ve müstakil bahçeleri ile daha fazla kendinize kalacağınız bir mimari içeriyor.

Konsepti ve farklı mimarisi ile size daha konforlu bir yaşam sunuluyor. Yeni nesil yapı teknolojisi ve kaliteli ürün tercihi ile inşa edilecek projeden villa sahibi olanlar içinden çıkmak istemeyecekleri müstakil yaşama sahip olacaklar.

Kuzey Villalarında, yürüyüş yolları, yüzme havuzu, çocuk havuzu, çocuk oyun parkı, kamelya, dinlenme alanları, her villa için müstakil bahçe yer alıyor.

Şile'de denize 1500 metre mesafede, deniz ve doğanın tüm güzellikleriyle hissedilebileceği projede, sınırlı sayıda sadece 20 villa yer alacak.

İstanbul'un yanı başında 45 dakika mesafede benzersiz bir yaşama sahip olacak olan villa sakinleri, merkezi lokasyonu ile işine ve hayatın gereksinimlerine doğanın içinden katılabilecek.

Nexonya Kuzey Villaları projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılıyor. Proje, Temmuz 2022 başlayıp 16 ay sonra anahtar teslimi gerçekleştirilecek. Projeden villa sahibi olmak isteyenler için erken dönem fiyat avantajları ye alıyor.  Projede yer alan Brüt 188 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 2 tripleks villaların fiyatı 6.100.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Yorumlar (0)
15
açık