banner3

‘Mercan Tuzla Vesen Yalıları projesi’ için ön talep toplanıyor

‘Sen Merkezli Yapılar’ mottosu ile geliştirmiş olduğu lüks konut projeleri gayrimenkul sektörünün öncü markaları arasında yer almayı hedefleyen Vesen Yapı, İller Bankası güvencesi ile İstanbul için sıra dışı ve iddialı bir proje geliştiriyor.

YENİ PROJE 05.03.2022, 18:11
‘Mercan Tuzla Vesen Yalıları projesi’ için ön talep toplanıyor

Vesen Yapı, Tuzla’nın mavi ve yeşili buluşturan kıyısı Mercan’da inşaat sürecine başlanan ‘Mercan Tuzla Vesen Yalıları projesi’ için ön talep topluyor. Vesen Yalıları projesi, 2024 yılının ilk çeyreğinde tamamlanarak anahtar teslimlerinin gerçekleştirilmesi planlanıyor.

İstanbul’da bir ilk olacak

Vesen Yalıları Projesi, İstanbul’da denize sıfır konumu, özel kumsalı, büyük, kullanışlı ve yüksek tavanlı daireleri, ferah balkonları, geniş yeşil alanları, zengin sosyal tesisleri, akıllı ev sistemleri gibi detaylarıyla kalite ve lüks yapısı ile öne çıkıyor.

Projenin peyzaj alanında kesintisiz bir yürüyüş parkuru, yapay göletleri, zen bahçeleri, çocuk oyun alanları, 1.550 m²’lik macera temalı survivor çocuk parkı gibi alanlar ile 3.850 m²’lik açık hava spor merkezi, 1.625 m² kapalı sosyal tesis yer alacak.

İller Bankası’nın 40.795 m² alana sahip olan denize sıfır arazisi üzerinde inşasına başlanan Vesen Yalıları Projesi kapsamında 16 blokta 158 adet seçkin daire hayata geçirilecek. Projede yer alan en küçük yalı dairesi 214 m² alana sahip olacak.

Yatay mimari anlayışıyla, zemin + 3 katlı bloklar halinde hayata geçirilecek olan Mercan Tuzla Vesen Yalıları Projesinde; 3,5+1, 4,5+1 ve 5,5+1 ev seçenekleri yer alıyor. Dairelerin 26 m2 ile 117 m2 arasında terasları, 52 m2 ile 270 m2 arasında bahçe kullanım alanları bulunuyor.

Mercan Tuzla Vesen Yalıları Projesinde konut sahibi olanlar; konutlarına sadece karadan değil, deniz üzerinden de ulaşım sağlayabilecekler. Mercan Tuzla Vesen Yalıları Projesi, Marmaray ve E5 Karayolu’na 5 dakika, TEM Otoyolu ve Sabiha Gökçen Havalimanı’na 10 dakika uzaklıkta konumlanıyor.

Yorumlar (0)
15
açık