banner3

Meram Belediyesi’nin Piri Reis Evleri Projesinde başvurular başladı

Konya Meram Belediyesince hayata geçirilen kooperatif projelerine bir yenisi daha ekleniyor. Vatandaşların yoğun ilgisini kazanan Konya Meram Belediyesi, Aymanas, Uluırmak, Turgutreis ve Fahrünnisa Evleri’nin ardından şimdi de Piri Reis Evleri hayata geçiyor.

YENİ PROJE 26.02.2022, 08:54
Meram Belediyesi’nin Piri Reis Evleri Projesinde başvurular başladı

Meram Belediyesi, ilçenin konut ihtiyacının karşılanması adına sürdürdüğü kentsel dönüşüm çalışmalarına bir yenisini daha ekliyor. 846 daireden oluşan Piri Reis Evleri kooperatifinin başvuruları 4 Mart tarihine kadar devam edecek. Piri Reis Evleri projesi iki ayrı parselde zemin+7 kattan oluşan 14 blok olarak inşa edilecek.

Proje kapsamında hayata geçirilecek olan 23 bin 500 metrekare sosyal yaşam alanı içerisinde; yeşil alan, çocuk oyun ve spor alanları ve yürüyüş yolları ile site sakinlerine ferah ve konforlu bir yaşam sunacak olan projede her daire için bir kapalı otopark yer alacak. Yine proje kapsamında 5 bin 100 metrekarelik ticari alan yer alacak.

Meram Belediyesi’nin gerçekleştirdiği açıklamada vatandaşların proje hakkında detaylı bilgi almak ve ön başvuru için pirireisevleri.com adresli internet sitesini ziyaret edebileceği belirtilirken 444 3 042 numaralı telefon ile irtibat sağlanabileceği belirtildi.

Aymanas Mahallesinde yer alan ve toplamda 56.525 m² arsa alanına sahip olan Piri Reis Evleri Konut Yapı Kooperatifi’nin, Ahmet Özcan Caddesi ile Karaman Caddesi’ne yakın lokasyonda ve yeni açılacak Alparslan Türkeş Caddesi’ne cephe konumda yer aldığını belirten Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, “Projede yer alan ticari alanların yanı sıra, sosyal yaşam alanları, yeşil alanlar, çocuk oyun alanları, spor alanları, yürüyüş yolları ve kapalı otoparkı ile hemşehrilerimize ferah ve konforlu bir yaşam sunmayı amaçlıyoruz. Meram Belediyesi olarak ilçemizin dönüşümü ve gelişiminin yanında hemşehrilerimizin konut ihtiyacının karşılanması adına sürdürdüğümüz kentsel dönüşüm çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Meram’da Büyük Konut Hamlesi diyerek başlattığımız ve kuruluşuna öncülük ettiğimiz kooperatifilere eklediğimiz Piri Reis Konutları’nda da tıpkı öncekiler gibi kaliteden ödün verilmeyecek, modern bir yapıda olması gereken tüm özellikleri bünyesinde taşıyacak. Piri Reis Evleri Konut Yapı Kooperatifi şimdiden ilçemize ve şehrimize hayırlı olsun” değerlendirmelerinde bulundu.

Piri Reis Evleri Projesinde yer alan 56 adet 120 m² 2+1 daireler, 58 bin TL peşin 3 bin 600 TL taksitle, 211 adet 150 m² 3+1 daireler, 75 bin TL peşin 4 bin 700 TL taksitle, 106 adet 175 m² 3+1 daireler, 90 bin TL peşin 5 bin 600 TL taksitle,
42 adet 185 m² 4+1 daireler, 95 bin TL peşin 5 bin 900 TL taksitle satışa sunulacak.

 

Yorumlar (0)
15
açık