banner3

Menemen'de yükselen ‘Gürkayalar Tema’da fiyatlar 1 Milyon 250 Bin TL’den başlıyor

Gürkayalar İnşaat tarafından projelendirilen ve Menemen'de hayata geçirilen Gürkayalar Tema projesi kapsamında inşa edilen dairelerin fiyatları 1 milyon 250 bin TL’den başlıyor.

YENİ PROJE 10.01.2022, 13:07
Menemen'de yükselen ‘Gürkayalar Tema’da fiyatlar 1 Milyon 250 Bin TL’den başlıyor

Gürkayalar İnşaat imzası ile Menemen Koyundere mahallesinde 3.752 metrekarelik arsa üzerinde hayata geçirilen Gürkayalar Tema projesinde anahtar teslimlerinin Haziran 2022'de yapılması hedefleniyor.

Proje kapsamında inşa edilen dairelerin tamamı 3+1 olurken, daireler 146 ve 149 metrekare genişliğe sahip bulunuyor. Projenin sosyal olanakları arasında yüzme havuzu, güvenlik, otopark, açık ve kapalı oyun salonu, fitness salonu, kütüphane, çalışma odası ve peyzaj alanları gibi imkânlar yer alıyor.

Projede yer alan ve satışa henüz çıkarılmış olan dairelerin fiyatları 1 milyon 250 bin liradan başlıyor. Daire satın almak isteyenlere peşin ödemelerde de %10 indirim imkanı sunuluyor.

Projeyi 2021 yılında satışa çıkmayı planladıklarını ancak maliyetlerdeki artışlardan dolayı satışa çıkmadıklarını ifade eden Gürkayalar İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Fırat Kaya, "2021 yılının ikinci yarısından itibaren lansman satışlarına başlamayı planlıyorduk. Ancak maliyetler o kadar hızlı arttı ki fiyat belirleyemedik ve satışlarımızı 2022 yılına erteledik. Şu anda inşaatımızın büyük bir kısmını kendi öz sermayemizle tamamladık. Satın almalarımızı da önemli ölçüde bitirdik. Maliyetlerimiz neredeyse ortaya çıktı ve bu maliyetler üzerinden satışa çıktık. Maliyetler aşırı derecede yükseldiği için fiyatlarımıza da ister istemez yansıdı. Kar marjımızı sınırlı tutarak satış fiyatlarımızı belirledik" ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
15
açık