Mavi Arya’nın lansmanı gerçekleştirildi

Bodrum, Turgutreis’de 160.000 m2’arsa üzerinde hayata geçirilecek olan ve villalar ile rezidanslardan oluşan Mavi Arya Projesi, Sertab Erener’in sahne aldığı ve seçkin davetlilerin katıldığı görkemli bir lansman ile tanıtıldı.

YENİ PROJE 01.04.2022, 11:08
Mavi Arya’nın lansmanı gerçekleştirildi

İstanbul’da gerçekleştirilen ve Balçiçek Pamir’in sunuculuğunu yaptığı lansmana aralarında Ahu- Süleyman Orakçıoğlu, Cihan Nacar, Dilan Çiçek Deniz, Thor Saevarsson, Dilek Hanif, Feryal Gülman, Fikret Orman, Tuğba Coşkun, İbrahim Kutluay, Jaklin Güner, Büşra Pekin, Perihan Savaş, Alican Cindoruk, Melisa Tapan, Mert Vidinli, Nur Bilen - Reha Yavuzer, Siren Ertan Kayalar, Sitare Akdilek, Şahika Ercümen, Suzan – Turgut Toplusoy gibi isimlerin yer aldığı iş, sanat ve cemiyet hayatının birçok ünlü isim de katılım sağladı.

Bodrum Turgutreis’de 160.000 m2 alan üzerinde projelendirilen; doğa ile iç içe yer alan villalar ve rezidanslardan oluşan Mavi Arya Projesi, Aslanyapı, Caba ve Astaş Holding tarafından hayata geçiriliyor.

Yılın tamamında, dört mevsimin keyifle yaşandığı bölgede, D-Marin Turgutreis’e 5 dakika mesafede yer alan Mavi Arya Projesi, konumu itibariyle de dünyanın en güzel gün batımının izlenebildiği yer olarak da biliniyor. Yunan adalarından Kos, Pserimos ve Ege adaları (Çatalada ve Yassıada) ile panoramik manzarası geceleri ışıltılı bir resme dönüşüyor.

Ege adaları manzaralı, üç cepheden deniz gören Mavi Arya Projesi, 5+1 ile 9+1 arasında değişen büyüklüklerde, olağanüstü manzaraya hâkim olan 43 adet havuzlu ve bahçeli ferah villa, 2+1, 3+1 ve 4+1 büyüklüklere sahip 229 adet rezidanstan oluşuyor.

Günlük ihtiyaçları karşılamaya yönelik ticari alanlar, açık ve kapalı sosyal alanlardan oluşan Arya Club, çocuk oyun alanları, özel tasarlanan yaklaşık 1 km uzunluğa sahip eşsiz sahil şeridi ve rüzgâr sörfünden bisiklete, yürüyüşten pilates, yoga, tenis ve basketbol kortlarına kadar her detayın düşünüldüğü ayrıcalıklarla dolu olan proje; hayatın en güzelini ve hayallerini yaşamak isteyenleri Bodrum’a davet ediyor.

İlk etabı 2023 Mayıs ayında teslim edilecek olan Mavi Arya projesi için satışlara Mandarin Oriental Bosphorus, İstanbul ve Bodrum proje yerindeki satış ofislerinde başlandı.

Yorumlar (0)
15
açık