banner3

Huma Yapı Çengelköy'de 168 konut inşa edecek

Huma Yapı tarafından Çengelköy'de yaklaşık 100 milyon TL yatırım maliyeti ile hayata geçirilecek olan Vadi Çengelköy projesi kapsamında 25 bin metrekare arsa alanı üzerine 168 daire inşa edilecek.

YENİ PROJE 22.01.2022, 08:21
Huma Yapı Çengelköy'de 168 konut inşa edecek

Mimar Yusuf Aydın’ın 2007’de kurduğu Huma Yapı, İstanbul’un gözde semtleri arasında yer alan Çengelköy'de yeni bir projeye imza atıyor. Aydın, proje ile ilgili olarak “Çengelköy‘ün kalbinde 40 yıllık metruk yapıları yaşama değer katacak detaylarla birlikte dönüştürüyoruz” ifadelerini kullandı.

Huma Yapı’nın hayata geçireceği Vadi Çengelköy projesi, 25 bin metrekare arsa üzerine 168 daireden oluşacak şekilde inşa edilecek. Proje, Çengelköy'de yükselecek.

Sekiz bloktan oluşacak olan Vadi Çengelköy projesi kapsamında, 7-24 güvenlik, kadın ve erkekler için ayrı ayrı fitness salonları, kapalı - açık otoparklar, çocuklar için interaktif oyun alanları ve açık kapalı internet salonları yer alacak.

Proje kapsamında site sakinleri için, peyzaj alanları, kameriye alanları, yürüyüş alanları, parti evi, barbekü alanları,kreş, sohbet köşeleri meyve bahçeleri yürüyüş yolları, kesintisiz elektrik güç kaynağı, evcil hayvan gezdirme alanı, sınırsız Wi-Fi, yerden ısıtma, özel tasarım mobilyalar ,misafir karşılama alanları, VİP girişler gibi yaşama değer katan her türlü detay bulunacak.

Yorumlar (0)
15
açık