banner3

Doğan Grup’tan Doğan Castle geliyor

Ankara'nın önde gelen konut üreticileri arasında bulunan Doğan A.Ş, Ankara'da hayata geçireceği yeni konut projesini açıklandı. Daha yeni Ankara Doğan Tower projesini hayata geçiren marka, 2022 yılına da hızlı bir başlangıç yapıyor.

YENİ PROJE 03.02.2022, 13:06
Doğan Grup’tan Doğan Castle geliyor

Doğan Grup, Ankara'da Doğan Castle ismini verdiği yeni bir projeye imza atacak. Doğan Grup CEO'su Erdoğan Yıldırım projeyle ilgili olarak "Kapıları doğa ve orman manzarasına açılan bir proje" ifadelerini paylaştı.

1988 yılı itibarıyla imza attığı estetik ve kaliteli yapılar ile çalışmalarını sürdüren Doğan Grup, 2022’de Doğan Castle ismini verdiği bir projeye yeni bir villa projesini hayata geçirecek.

Markanın 2021 yılı son çeyreğinde Ankara  Ovacik'ta temellerini attığı ve kendine özgü mimari yapısıyla dikkatleri çeken ‘Doğan Tower’ ın ardından gündeme gelen yeni villa projesi Doğan Castle Projesinin de 2022 senesi içinde tamamlanması hedefleniyor.

Doğan Grup CEO'su Erdoğan Yıldırım, Ankara Bağlıca'da hayata geçirilmesi planlanan Doğan Castle Villa projesi ile ilgili olarak “kapıları tamamen doğa ve orman manzarasına açılan bir proje" ifadesini kullandı.  

Yorumlar (0)
15
açık