banner3

Dap, Ataşehir Projesinde ön talep topluyor

Dap Gayrimenkul tarafından Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) güvencesiyle hayata geçirilecek olan Ataşehir projesinin yer teslimi 22 Haziran 2022 tarihinde yapıldı. Böylelikle, projede ön talep süreci de başlamış oldu.

YENİ PROJE 28.06.2022, 08:02
Dap, Ataşehir Projesinde ön talep topluyor

Nişantaşı Koru, Ormanköy ve Yeni Levent gözde projelerin satışlarını sürdüren Dap Gayrimenkul şimdi de Ataşehir'de yeni proje inşa edecek.

Ön talep süreci başladı

Emlak Konut GYO, 23 Haziran’da Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP), ‘İstanbul Ataşehir Doğu Bölgesi 3. Etap Yer Teslimi’ne ilişkin olarak bir açıklamada bulundu.

Emlak Konut GYO’nun açıklamasında “Şirketimiz projelerinden "İstanbul Ataşehir Doğu Bölgesi 3. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" nin Yer Teslimi, Yüklenici Dap Gayrimenkul Geliştirme A.Ş. na 22.06.2022 Çarşamba günü yapılmıştır” ifadelerine yer verildi.

Lokasyonu ilgi çekiyor

İstanbul ili, Ataşehir ilçesi, Küçükbakkalköy Mahallesi'nde 1927 ada 1 parselde hayata geçirilecek olan Dap Ataşehir projesi, İstanbul Çevre Yolu'na (O-2) yakın lokasyonuyla ön plana çıkıyor. Ataşehir Projesi, 7 bin 492 metrekarelik arsa alanına, 13 bin 11 metrekarelik emsale inşaat alanına sahip bulunuyor.

Dap Gayrimenkul ve Emlak Konut GYO arasında 16 Haziran'da imzalanan Ataşehir projesinin sözleşmesinin bedeli 2 milyar 236 bin 500 Türk Lirası olarak belirlendi.

Yorumlar (0)
15
açık