Ege Yapı'dan İzmir'e 4 milyarlık konut müjdesi

İki yıl içinde toplam 7 milyarlık 7 projeye başlayacağını duyuran Ege Yapı, İstanbul’un ardından İzmir’e de yatırım yapacak.

YATIRIM 18.03.2022, 16:44
Ege Yapı'dan İzmir'e 4 milyarlık konut müjdesi

2022’yi yatırım yılı olarak ilan eden ve önümüzdeki iki yıl içinde 7 milyar lira değerinde 7 projeye başlayacağını duyuran Ege Yapı, yatırım serisine İstanbul’dan başladı.

Ispartakule’de yer alan konut projesini geçtiğimiz günlerde satışa sunan marka, yatırım için İzmir’i inceliyor. İzmir’de 4 milyar lira değerinde 3 proje geliştirmeyi hedefleyen Ege Yapı’nın bu amaçla ilk adresi Urla Kekliktepe oldu.

Marka olarak Alsancak, Dikili ve Urla’da yer alacak 3 proje için çalışmalarının devam ettiğini kaydeden Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı, önce Urla projesinde satışa başlayacaklarını belirtti.

Proje kapsamında, 80 dönüm arazi üzerinde büyüklükleri 250 ile 450 metrekare arasında değişen 74 villa inşa edeceklerini belirten Kabadayı, “Urla Kekliktepe villaları, özlenen ‘Müstakil Ev’ yaşantısına yeni bir örnek oluşturacak. Geniş yeşil alanları ve zengin sosyal donatıları gibi detayların yanında konumu ile dikkat çekecek. Bulunduğu bölge, yüzlerce yıllık ağaçlardan oluşan doğası, üzüm bağları, lavanta tarlaları, doğa ve tarihin kucaklaştığı plajları, festivallere ve sanat etkinliklerine ev sahipliği yapması ve gastronomi destinasyonu olması ile öne çıkıyor” ifadelerini kullandı.

Urla Kekliktepe Projesi için ön talep toplamaya başladıklarını belirten Kabadayı, projenin 2023 yılı sonunda tamamlanacağını söyledi.

İzmir Dikili’de hayata geçirecekleri projenin otel, ticari alan ve villalardan oluşacağını kaydeden Kabadayı, Alsancak’ta ise tren garının yanında konut ve ticari ünitelerden oluşan bir proje inşa edeceklerini belirtti.

Kabadayı, İstanbul Ispartakule’de satışına başladıkları ‘ModernYaka projesi’ ile ilgili olarak da “1 milyar 800 milyon lira yatırım değerine sahip projemiz 462 konut ve 53 ticari üniteden oluşacak. İstanbul’un en hızlı gelişen bölgelerinden Ispartakule’de hayata geçecek olan projenin % 35’lik bölümü kısa bir süre içerisinde alıcı buldu. Konutları 30 ay içerisinde teslim edilmesi hedefleniyoruz” bilgisini paylaştı.

Yorumlar (0)
15
açık