banner3

Fors İzmir Projesi ile lüks ve aile sıcaklığı bir arada

Güçsan Yapı'nın prestij projesi olan ve yaşamın tam merkezinde yer alan konumuyla dikkatleri çeken Fors İzmir, mahalle sıcaklığı ve aile yaşam tarzıyla bir rezidansın sunduğu tüm imkanları bir araya getiriyor.

KONUT PROJELERİ 18.03.2022, 17:59
Fors İzmir Projesi ile lüks ve aile sıcaklığı bir arada

İzmir’de tamamladıkları projelerle edindikleri tecrübeleri bir araya getiren inşaat firmalarının bir araya gelerek kurdukları Güçsan Yapı, Fors İzmir Projesi ile İzmir’e özel bir yaşam alanı kazandırıyor.

Yeni Alsancak bölgesinde hayata geçirilen ve panoramik İzmir ile körfez manzarasına sahip olan Fors İzmir Projesi ile ilgili bilgi veren Güçsan Yapı Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ayhan Sulak, projenin; konumu, ulaşım olanakları, sosyal donatı alanları, mimari ve teknik özellikleri ile öne çıkacağını belirtti.

Projenin, geleneksel aile yaşam tarzının sıcaklığını yansıtacak şekilde tasarlandığını kaydeden Sulak, “Fors İzmir sadece bir rezidans projesi olmayıp, aynı zamanda sosyal alanları sayesinde sakinlerinin hayatına farklı renkler katacak, özlenen mahalle kültürünü en konforlu şekilde yansıtacak yeni bir yaşam anlayışıdır” ifadelerini kullandı.

Güçsan Yapı çatısı altında İzmir'de öncü projelere imza atacaklarını belirten Sulak, “Güçsan Yapı olarak, İzmir'e daha fazla nasıl katkı yapabiliriz diye düşündük. Bu nedenle 8 bin 500 yıllık tarihe sahip kentimizde şehrin merkezinde yaptığımız Fors İzmir projemizle ilk adımı atıyoruz. 'İzmir'de Öncü ve İzmir'de Özgün' kavramlarıyla tanımladığımız iş modeli ve doğru stratejilerle yatırım değeri yüksek ve zamana meydan okuyan projelere imza atacağız. Aile rezidansı olarak tanımladığımız, mimari ilhamını Ege'den ve komşuluk değerlerinden alan projemizin sahip olduğu lokasyon avantajından da faydalanarak eski günlerdeki gibi aile yaşamının merkezi olmasını hedefliyoruz. Yarattığımız katma değeri İzmir'de tutmak ve sektörümüze yön vermeye devam ederek yeni başarılara imza atmak ülkemiz için üretmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Sulak, aile konseptinin ön planda olduğu Fors İzmir Projesi ile ilgili olarak “Bölgede yapılan stüdyo daireler ve küçük alan odaklı rezidansların yerine aile yaşamını önde tutarak düşünülmüş 35 bin metrekare inşaat alanına sahip, tamamı balkonlu, 7 farklı tipteki 3 + 1, 4.5 + 1 ve Penthouse toplam 108 bağımsız bölümden oluşan, aile yaşamına uygun mimarisi, sosyal yaşam imkanı, en yeni teknoloji ve son deprem yönetmeliğine uygun inşaat kalitesini tek çatı altında sunacaklarını ifade etti. Ayrıntılı bilgi almak isteyenler www.forsizmir.com web sitesini inceleyebilir” bilgilerini paylaştı.

Fors İzmir Projesi; İZBAN, vapur ve tramvay hatlarının kesişim noktasında, havaalanı ve otoyolun çok yakınında konumlanıyor. Proje alanı, İzmir'in kalbi Alsancak'a ve hastane, üniversite gibi sosyal alanlara ise sadece yürüme mesafesinde yer alıyor.

Yorumlar (0)
15
açık