banner3

Hatipoğlu Güneş Kiremit, Manisa Fabrikasını açtı

Hatipoğlu Güneş Kiremit, açılışını gerçekleştirdiği ve Manisa’da yer alan fabrikasında beton kiremit ürünleri üretimi ve çatı detay çözümleri konusunda hizmet veriyor.

YAPI MALZEMELERİ 21.03.2022, 09:06
Hatipoğlu Güneş Kiremit, Manisa Fabrikasını açtı

Hatipoğlu Güneş Kiremit, tarafından hizmete açılan ve Manisa’da yer alan tesis; 5000 m2 açık alan, 2000 m2 kapalı alana sahip bulunuyor.

Kiremit ve tuğla sektöründe yarım asrı deviren nadir şirketlerden biri olan Hatipoğlu Güneş Kiremit, Manisa'daki fabrikasına ek olarak Kütahya'daki açık alanı 38 bin 556 m², kapalı alanı 10 bin 642 m² olan fabrikasında tabii ve suni kurutma sistemleriyle kiremit üretimi gerçekleştiriyor.

Her zevke hitap eden, geniş renk yelpazesine sahip olan Hatipoğlu Güneş Kiremit, beton kiremit ve aksesuarlarını şimdi yeni Manisa fabrikasında da müşterilerine sunuyor.

En zor hava koşullarına bile dayanıklı olan, su sızdırmaz ve donmalara karşı garanti altında olan A1 sınıfı yanmaz renkli Hatipoğlu Güneş beton kiremitleri, sıcak ve soğuğa karşı da çatı yalıtımına katkı sağlıyor. Hatipoğlu Güneş kiremitleri; TSE belgeli, ISO 9001, ISO 14001 standartlarında üretiliyor.

Yorumlar (0)
15
açık