banner3

KENTSEL DÖNÜŞÜM’DE BİR MARKA: “EKİZ GYO”

Türkiye’nin en güvenilir inşaat şirketleri arasında var olma hedefiyle yola çıkan Ekiz GYO , 1996 yılında faaliyete başlamış olup 26 yıllık sektör tecrübesiyle, güvenli yaşam alanları sunan konutlar inşaa etmeye devam ediyor.

ÖZEL HABER 22.05.2024, 22:35 24.05.2024, 14:48
KENTSEL DÖNÜŞÜM’DE BİR MARKA: “EKİZ GYO”

Kentsel Dönüşüm projelerine özellikle önem veren  Ekiz GYO kentsel dönüşüm alanında uzmanlaşmış bir şirkettir. Kurulduğu günden bugüne İstanbul’a modern ve çağdaş yapılar kazandırmak için çalışıyor. 

Profesyonel ekibiyle birlikte projelerinde son teknolojiyi kullanan şirket, bugüne kadar daire, işyeri, dükkan üniversite ve lise okul binalarının inşaatını tamamlamış olup toplamda 92.500 metrekare betonerme, ve çelik yapı malzemesiyle teslim etti.

Konut alıcıları tarafından çok fazla talep gören Ekiz Gyo ‘yu  rakiplerinden ayıran en önemli özelliğinin başında müşteri odaklı hizmet anlayışını benimsemiş olması ve kişisel tercihlere önem vererek bunu projelerine yansıtmış olması geliyor.

İstanbul’da Kadıköy bölgesinin birçok noktasında inşaat faaliyetlerini gerçekleştirmeye devam ederken yeni projelerinin de çalışmalarına tam gaz devam ediyor. 

İnşaatlarında teknik şartnamelere, ilgili standartlara ve deprem yönetmeliğine bire bir uyan Ekiz Gyo’nun önceliği ise daire sahiplerine evlerini zamanında teslim ederek müşterilerin konforlu ve güvenli bir yaşam sürdürmesini sağlamak. 

İstanbul’un en merkezi noktasında, Kadıköy’de lüks standartlara sahip uygun ödeme seçenekleriyle satın alabileceğiniz bir daire arıyorsanız Ekiz Gyo , 
tüm imkanları size sunmaya hazır. 

PROJELER
BİRGÜL PALAS/ DENİZ BLOK
Kadıköy’ün merkezi semtlerinden Suadiye’nin en güzel ve deniz manzaralı noktasında lüks ve konforlu bir yaşam alanı sunan proje. 960 ada ve 66 parselde yer alan Birgül Palas projesi tam 
donanımlı sosyal tesis imkanına sahip ve ulaşım açısından avantajlı bir lokasyonda yer alıyor. 1+1 50 metrekare daire seçenekleri sunarken dairelerde, ebeveyn banyosu, ankastre mutfak, balkon ve klima gibi özellikler standart olarak sunuluyor. 

ÇAMLIK PALAS
Bostancı Şenesenevler’de yer alan proje  2+1 ve 3+1 daire seçenekleri, geniş yeşil alanları ve deniz manzarasıyla lüks yaşam olanakları sunuyor. Şehir merkezine yakınlığı, tam donanımlı tesisleriyle kaliteli bir yaşam alanı sunan Çamlık Palas projesi ev sahiplerini bekliyor.

KUTLU PALAS
Kutlu Palas Projesi Kadıköy’ün Bostancı Şensenveler semtinde yer alıyor.  3+1 daire seçenekleri, deniz manzarası, tam donanımlı sosyal tesisleriyle huzurlu ve lüks bir yaşam alanı sunuyor.

AREL PALAS
Arel Palas Projesi’ deniz manzarası şehir merkezine yakınlığı gibi avantajlarıyla Bostancı’nın kalbinde yer alıyor. 77 metrekare net alanı 2+1 daire seçenekleriyle modern mimariye sahip konforlu bir yaşam alanı vadediyor.

CAN PALAS
Bostancı’nın sevilen semti Toprakyol’da yer alan Can Palas projesi 2+1  75 metrekare ferah ve kullanışlı daire seçenekleriyle dikkat çekiyor. Modern yaşamın tüm imkanlarına sahip yaşam alanlarıyla huzur dolu bir yaşam isteyenler için eşşiz bir proje olarak alıcılarını bekliyor.

Yorumlar (0)
15
açık