banner3

İSMAİL ALTIN GAYRİMENKUL ZİRVESİNDE SEKTÖRÜN SORUNLARINA DİKKAT ÇEKTİ!

JNR Fuarcılığın organizasyonunu üstlendiği, 16. Gayrimenkul Projeleri Yatırım Fuarı ve Zirvesi, Konuta Yön Verenler Medya sponsorluğunda geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da İstanbul Bosphorus Hilton’da gerçekleşti.

ÖZEL HABER 21.05.2024, 14:40 24.05.2024, 15:09
İSMAİL ALTIN GAYRİMENKUL ZİRVESİNDE SEKTÖRÜN SORUNLARINA DİKKAT ÇEKTİ!

Moderatörlüğünü Arap Türk İş Adamları Derneği, Altıntürk Global ve Konuta Yön Verenler Medya Şirketi’nin Kurucu Başkanı olan İsmail Altın’ın yaptığı, iki oturumdan oluşan Zirve’nin ilk oturumunda, İstanbul Emlakçılar Odası Başkanı Nizamettin Aşa , Ankara Emlakçılar Odası Başkanı Hakan Akçam, Antalya Emlakçılar Odası Başkanı İsmail Çağlar ve Gayrimenkul Hukuk Uzmanı Tunay Bulut söz alırken, ikinci oturumda Babacan Holding Ceo’su Mehmet Babacan, Bahaş Holding Ceo’su Abdüssamet Bahadır ve Kırımlı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Emin Kırımlı konuşma yaptı. 

Konuta Yön Verenler Medya’nın İmtiyaz Sahibi İsmail Altın zirvede gerçekleştirdiği konuşmasında, gayrimenkul ve inşaat sektörüne dair birçok önemli konuya dikkat çekti.

TAPU İŞLEMLERİ HIZLANDIRILMALI

Dubai ve Kıbrıs gibi ülkelerde tapu işlemlerinin bir hafta gibi kısa sürede halledilirken, Türkiye’de bu işlemlerin daha uzun sürdüğünü ve satış işlemlerini yavaşlattığını belirtti. 

GAYRİMENKULDE YABANCI YATIRIMCI VE GÖÇMEN FARKI AYIRT EDİLMELİ

Yabancı yatırımcıların uluslarası pazarda Türkiye için önemli bir rol oynadığına da dikkat çeken İsmail Altın Dünyanın her yerinde yabancı yatırımcılara çok önem verildiğini Türkiye de yabancı yatırımcının gerekli özeni görmediğini dile getirdi.

YENİ KONUT YENİ HAYAT

Kentsel dönüşüm konusuna da ayrı bir parantez açarken “YENİ KONUT YENİ HAYAT” demektir ifadesini kullandı.

Zirvede sektör temsilcileriyle bir araya gelen ve sektörün sorunlarına ayrı ayrı değinen İsmail Altın Gayrimenkul sektörünün sesi oldu.

Yorumlar (0)
15
açık