banner3

İNŞAAT SEKTÖRÜNÜN ÖNDE GELENLERİ 16. GAYRİMENKUL PROJELERİ YATIRIM FUARI VE ZİRVESİNDE BULUŞTU

JNR Fuarcılığın organizasyonunu üstlendiği, 16. Gayrimenkul Projeleri Yatırım Fuarı ve Zirvesi,Konuta Yön Verenler Medya sponsorluğunda geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da İstanbul Bosphorus Hilton’da gerçekleşti.

ÖZEL HABER 21.05.2024, 13:18 21.05.2024, 14:38
İNŞAAT SEKTÖRÜNÜN ÖNDE GELENLERİ 16. GAYRİMENKUL PROJELERİ YATIRIM FUARI VE ZİRVESİNDE BULUŞTU

Moderatörlüğünü Arap Türk İş Adamları Derneği, Altıntürk Global ve  Konuta Yön Verenler Medya Şirketi’nin Kurucu Başkanı olan İsmail Altın’ın yaptığı iki oturumdan oluşan zirvede, İnşaat ve gayrimenkul sektörünün önde gelenlerinden, İstanbul Emlakçılar Odası Başkanı Nizamettin Aşa, Ankara Emlakçılar Odası Başkanı Hakan Akçam, Antalya Emlakçılar Odası Başkanı İsmail Çağlar ve gayrimenkul hukuku uzmanı Avukat Tunay Bulut  ilk oturumda konuşmalarını yaparken, ikinci oturumda Bahaş Holding Ceo’su Abbdüssamet Bahadır, Babacan Holding Ceo’su Mehmet Babacan Kırımlı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Emin Kırımlı ve konuştu.

Oturumların sonunda  oda başkanları ve sektör temsilcilerine teşekkür plaketleri İsmail Altın tarafından takdim edildi.

Fuarda  yerli, yabancı 40 inşaat ve proje pazarlama şirketlerinin stantları yer aldı. Konuta Yön Verenler Medya ve yatırımcı heyetiyle birlikte İsmail Altın, JNR Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Özturnalı stantları tek tek ziyaret ederek teşekkür sertifikalarını teslim etti.

Yaklaşık 7500 kişinin ziyaret ettiği fuara ilgi büyüktü. Türkiye pazarıyla birlikte Kıbrıs ve Dubai’den birçok inşaat ve proje pazarlama şirketinin katılım sağladığı zirveye yerli ve yabancı yatırımcıların da büyük  ilgisi oldu.

Yorumlar (0)
15
açık