banner3

BAHAŞ HOLDİNG YÖNETİM KURULU BAŞKANI ABDÜSSAMET BAHADIR “ KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJELERİNİN ÖNEMİNE” DİKKAT ÇEKTİ

Jnr fuarcılığın organizasyonunu üstlendiği, Konuta Yön Verenler Medya sponsorluğunda bu yıl 16.’sı düzenlenen, Gayrimenkul Projeleri Yatırım Fuarı ve Zirvesi Hilton Bosphorus İstanbul’da gerçekleşti.

ÖZEL HABER 20.05.2024, 23:24 24.05.2024, 14:45
BAHAŞ HOLDİNG YÖNETİM KURULU BAŞKANI ABDÜSSAMET BAHADIR “ KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJELERİNİN ÖNEMİNE” DİKKAT ÇEKTİ

Moderatörlüğünü Arap Türk İş Adamları Derneği Kurucu Başkanı, Altıntürk Global Kurucu Başkanı ve Konuta Yön Verenler Medya Şirketi’nin Kurucu Başkanı İsmail Altın’ın yaptığı Zirve’de, inşaat sektörünün önde gelenlerinden Bahaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdüssamet Bahadır da yer aldı.

Bahaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdüssamet Bahadır, konuşmasında kentsel dönüşümün önemine dikkat çekerken, projelerini de kentsel dönüşüme en çok ihtiyacı olan ilçeleri öncelikli baz alarak hayata geçirdiklerini anlattı. 

İstanbul’un birçok noktasında kentsel dönüşüm projeleri gerçekleştirdiklerini hali hazırda 2000 kentsel dönüşüm projesinin devam ettiğini söyledi.

Bahaş Holding olarak kentsel dönüşüm projelerine ayrıca önem verirken, projelerini İstanbul’un kentsel dönüşüme en çok ihtiyacı olan yerlerinde öncelikli olarak gerçekleştirdiklerini ifade etti. İnşaat ve gayrimenkulun alt ve üstyapısında, inşaat, konut projeleri, arazi satışı ayrıca proje pazarlama ve geliştirme noktalarında da faaliyetlerine hızla devam de ettiklerini belirtti.

Yorumlar (0)
15
açık