banner3

BABACAN HOLDİNG’DEN YENİ BİR GİRİŞİM! “BABACAN ARSADAN”

Jnr fuarcılığın organizasyonunu üstlendiği, Konuta Yön Verenler Medya sponsorluğunda bu yıl 16.’sı düzenlenen, Gayrimenkul Projeleri Yatırım Fuarı ve Zirvesi Hilton Bosphorus İstanbul’da gerçekleşti.

ÖZEL HABER 20.05.2024, 23:20 24.05.2024, 14:34
BABACAN HOLDİNG’DEN YENİ BİR GİRİŞİM! “BABACAN ARSADAN”

Moderatörlüğünü Arap Türk İş Adamları Derneği Kurucu Başkanı, Altıntürk Global Kurucu Başkanı ve Konuta Yön Verenler Medya Şirketi’nin Kurucu Başkanı İsmail Altın’ın  yaptığı Zirve’de inşaat sektörünün önde gelenlerinden Babacan Holding Ceo’su Mehmet Babacan da yer aldı. 

Zirve’nin ikinci oturumunda konuşma yapan Mehmet Babacan konuşmasında, Babacan Holding’in Babacan Arsa adlı proje sisteminin oluşturduğu marka değeri yüksek bir konut projesi inşa ettiğini bu projelerin yapıldığı arsalardan, müşterilerin dilediği konutun arsa payını satın alabildiğini ve bu sürecin nasıl işlediği anlatttı. 

Arsadan satış sisteminin imkan ve fırsatlarına da değinen Mehmet Babacan konuşmasında bu sistemin işleyişiyle ilgili şunları söyledi;

“Elimizde kendi geliştirdiğimiz imara hazır arazilerde önce arsa payını satıyoruz. Arsa payını sattıktan 24 ay sonra inşaata başlıyoruz. İnşaata başladıktan sonra yüzde 15 şirket payımızı koyuyoruz. Arsa payını da taksitle satıyoruz ve daha sonra alan kişi konuta devam etmek isterse yüzde 15 şirket payı gelirimizi koyarak konutu yapıp daireyi sahibine teslim ediyoruz. Devam etmek istemezse kişinin aldığı arsa hissesini kat karşılığı olarak alıcaz ve ordan kendisine düşen payı nakit olarak ödeyeceğiz. Bu şekilde bir varyasyon geliştirdik.” 
Mehmet Babacan, bu varyasyonun Babacan Holding tarafından geliştirildiğini çarşamba günü yapacakları basın toplantısıyla da içerik ve detayları paylaşacaklarını duyurdu. Konuta Yön Verenler Medya olarak biz de, toplantının ardından detayları aktaracağız.

Yorumlar (0)
15
açık