banner3

Zeray PERLA’da yaşam başlıyor

Zeray İnşaat’ın özgün mimarisi ile dikkatleri çeken ve seçkinlik adına tüm beklentileri karşılayan projesi Zeray Perla’nın ilk etabının teslimleri gerçekleştiriliyor. Zeray Perla Müşteri İlişkileri Yöneticisi Goncagül Armutcuoğlu knou ile ilgili açıklamalarda bulundu.

KONUT PROJELERİ 13.03.2022, 12:32
Zeray PERLA’da yaşam başlıyor

25200 m² alan üzerinde 7 blok halinde yükselen proje kapsamında toplamda 288 daire ve 20 mağaza hayata geçirilecek.

Proje kapsamında site içerisinde 2 adet açık yüzme havuzu, güneşlenme terasları, basketbol, voleybol, tenis kortu, çocuk oyun parkı ve yürüyüş alanları yer alıyor. Projenin kapalı sosyal tesis alanında ise kapalı yüzme havuzu, hamam, sauna, fitness ve hobi odaları bulunmaktadır.

Projenin daire tip seçenekleri ise bahçe dublex , arakat, teras dublex olarak 1+1’den 4+1’e kadar değişiyor.

Zeray İnşaat’ın yeni normale göre tasarlanan ilk projelerinden biri olan Zeray Perla’nın Müşteri İlişkileri Yöneticisi Goncagül Armutcuoğlu, “Tamamlamış olduğumuz projemizi hak sahipleri ile buluşturmanın heyecanını yaşıyoruz. Projemizin 1.etabının tamamının teslimini iki hafta içerisinde bitirmeyi hedefliyoruz.” diye konuştu.

Armutcuoğlu, projenin 2. etabı ve satış durumu ile ilgili olarak, “Projemizin ikinci etabı ise inşaat süreci bütün kalemleri ile ( hafriyat işleri, iksa işleri, kaba inşaatı, ince imalatlar olmak üzere) iş programına uygun olarak devam etmektedir. Olağanüstü bir durum ya da mücbir bir sebep olmaz ise sene sonu projemizi tamamlayıp teslim etmeyi hedefliyoruz. Bölgenin ve Zeray’ın incisi projemizin 308 adet ticari alanı tamamlandığında bölgenin de çekim merkezi haline gelecektir” şeklinde konuştu.

 Armutcuoğlu, sözlerine devamla “Projemize duyulan yoğun ilgi sebebiyle 1.etapta sınırlı sayıda konut ve ticari alan kalmakta. 2.etap ta ise projenin %50 sine yakınının satışı gerçekleşmiş durumdadır. Projenin tamamlanması ile birlikte satışları da tamamlamayı hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
15
açık