banner3

Rams Garden Bahçelievler ön talep döneminde

Rams Global tarafından İstanbul Bahçelievler’de 74.500 m² proje alanı üzerinde hayata geçirilecek olan Rams Garden Projesi’nde 2+1’den 5+1’e kadar 796 konut yer alıyor. Proje, İstanbul’da konut sektörüne farklı bir bakış açısı getiriyor.

KONUT PROJELERİ 25.08.2022, 18:40
Rams Garden Bahçelievler ön talep döneminde

Konut sektöründeki tecrübesi ile bilinen Rams Global, son 25 yılda 20 bin konut üretip teslim etti. Rams Türkiye’nin önemli projeleri arasında yer alan Rams Garden Bahçelievler, İstanbul’da son dönemlerde dikkat çeken konut projeleri arasında yer alıyor.

Daire başına 94,5 metrekare yeşil alan

Bahçelievler’in en kıymetli arazisi üzerinde konumlanan Rams Garden Bahçelievler Projesi’nin yeşil alanlarında endemik bitkilere de yer verilecek. Projede daire başına 94,5 metrekare yeşil alan düşüyor. 33 bin metrekare yeşil alana sahip olacak projenin hemen yanında 40 bin metrekarelik koru alanı yer alacak. Yine projenin peyzajında 210 metre uzunluğunda gölet bulunacak.

Rams Garden Bahçelievler konut projesi kapsamında 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 konut tiplerinin yer aldığı 796 daire hayata geçirilecek.

Projede ye alacak olan  alışveriş caddesi ile projeden konut sahibi olanlar tüm ihtiyaçlarını bu alışveriş caddesinden karşılayabilecekler. Böylelikle de şehrin karmaşıklığına karışmadan huzur içerisinde bir yaşama sahip olacaklar.

Lokasyonu ile dikkat çekiyor

Proje alanı, Marmara Forum’a 9 dakika, Dünya Ticaret Merkezi’ne 15 dakika, Ataköy sahile 12 dakika, Yıldız Teknik Üniversitesi’ne 9 dakika, İstinye Üniversitesine 7 dakika mesafede konumlanıyor.

Avrasya Tüneli’ne 16 dk ve 15 Temmuz Köprüsü’ne ise 17 dk mesafede yer alan projede tüm ulaşım imkanları bulunuyor.

Yorumlar (0)
15
açık