banner3

Koru Beynam Villaları Projesinde vade farksız kredi ve takas imkânı sunuluyor

Bordo 145 Yapı imzasıyla hayata geçirilen Koru Beynam Projesi kapsamında 84 adet müstakil villa inşa ediliyor. Başkentte Beynam Ormanı'nın yanı başında hayata geçirilen Koru Beynam projesi az katlı ve müstakil yapısıyla göz dolduruyor.

KONUT PROJELERİ 07.05.2022, 17:14
Koru Beynam Villaları Projesinde vade farksız kredi ve takas imkânı sunuluyor

Ankara'da konut sahibi olmak isteyenler için Bordo 145 Yapı tarafından Gölbaşı’nda hayata geçirilen Koru Beynam villaları konut projesi ile yepyeni bir hayatın kapıları açılacak.

Konuta yatırım için gözde olan lokasyonlar arasında gösterilen Gölbaşı konut projeleri arasında yer alan Koru Beynam konut projesinde hem fiyat hem de ödeme konusunda cazip seçenekler sunuluyor.

Koru Beynam, günlük yaşamın koşuşturmacasından ve stresinden uzakta, doğayla ve kuş cıvıltılarıyla iç içe, tertemiz havasıyla insanın ruhunu temizleyen bir lokasyonda bulunuyor. 1600 hektar alana sahip Beynam Ormanı’nın büyülü enerjisi, sâkinlerine adeta yaşam enerjisi sağlıyor. Modern mesire alanı haline getirilen çam ormanında, vaktinizi değerlendirebilmeniz adına kır gazinosu, çocuk oyun alanları, spor ve kamp alanları yer alıyor.

419 çeşit bitkiyi içinde barındıran, mükemmel bir doğal ortama sahip Koru Beynam Ormanı’nda birçok hayvan dostunuz ile güzel zamanlar geçirebilirsiniz. Koru Beynam’ın yürüyüş yollarında, bisiklet parkurunda, koşu ve fitness alanlarında, basketbol, tenis ve futbol sahalarında çeşitli spor aktiviteleri yapabilirsiniz.

Gölbaşı'na 7 KM uzaklıkta konumlandırılan proje kapsamında pandemi sonrası yoğun talep gören 88 adet villa hayata geçiriliyor. Villa tipi olarak üretilen 2+1 ve 3+1 konutlar için satış fiyatı başlangıç rakamı 1 milyon 475 bin TL olarak belirlenirken ödeme konusunda da vade farksız kredi imkânı ve takas imkanı gibi avantajlar sunuluyor.

49 bin metrekare proje alanında yükselen ve 2022 yılı 2. Çeyrekte teslim edilmesi hedeflenen proje kapsamında 3+1 villa tipinde 59 adet konut ve 2+1 tipinde 29 adet konut yer alıyor.

3+1 villalar 600 m2 arsa payına 150 m2 net alanlı olarak üretilirken 2+1 villalarda ise 600 m3 arsa payına 100 m2 net alanlı üretim yapılacak. 24 saat özel güvenlik bulunan site içerisindeki villaların fiyatları ise 2+1 villa satış fiyatı 1 milyon 475 bin TL ve 3+1 villa fiyatı 1 milyon 950 bin TL olarak ilan edildi.

Yorumlar (0)
15
açık