banner3

İsra Holding, ‘V’ markalı projelerini tanıtacak

İsra Holding, ‘V Mall İstanbul’ ve ‘V Orman Resort’ gibi ‘V’ markalı projelerini 22 Mart'ta düzenleyeceği basın toplantısı ile kamuoyuna tanıtacak.

KONUT PROJELERİ 21.03.2022, 13:45 21.03.2022, 13:55
İsra Holding, ‘V’ markalı projelerini tanıtacak

Gayrimenkul geliştirme, taahhüt-inşaat ve enerji sektöründe faaliyet gösteren İsra Holding, nitelikli projeleriyle ülke ekonomisine katkı sunuyor.

Holding, ‘V’ markalı inşaat ve gayrimenkul geliştirme faaliyetlerine Bolu-Mudurnu’da ‘V Orman Resort’ turizm kompleks projeleriyle başladı. İnşaat süreci tamamlanmış olan projenin satışlarına lansmanın ardından başlanacak.

Mudurnu V Orman Resort Projesinin ardından ‘V Mall İstanbul’ projesini hayata geçiren İsra Holding, Başakşehir’in en gözde alışveriş ve yaşam merkezinin inşaatına başladı. Yeni nesil dijital AVM konseptinde hayata geçirilecek olan ‘V Mall İstanbul’un kiralama ve işletmesi ECE Türkiye tarafından yapılacak. İsra Holding, bu projelerinin haricinde V Kampüs, V Şehir gibi ‘V’ markalı projelerini de yatırım planlaması kapsamında aldı.

22 Mart'ta  gerçekleştirilecek olan basın toplantısına İsra Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahim Tavlı, İsra Holding CEO’su A.Rawad Ramazanoğlu, ECE Türkiye Eş Genel Müdürü ve CFO’su Nuri Şapkacı ve ECE Türkiye Eş Genel Müdürü ve COO’su Semet Yolaç Canlıel’in katılım sağlayacak. Düzenlenecek olan basın toplantısında holdingin faaliyet alanları ve yatırımları kamuoyu ile paylaşılacak.

Yorumlar (0)
15
açık