banner3

Fuzul GYO, Avcılar Ispartakule'de Yeni Konut Projesine Başlıyor!

İstanbul'un Önde Gelen Gayrimenkul Geliştirme Şirketi Fuzul GYO, Avcılar Ispartakule'de 156.000 Metrekarelik Yeni Projeye Hazırlanıyor...

KONUT PROJELERİ 13.02.2024, 17:36
Fuzul GYO, Avcılar Ispartakule'de Yeni Konut Projesine Başlıyor!

Fuzul GYO, İstanbul'un Avcılar Ispartakule bölgesinde yeni bir konut projesine başlıyor. Toplam 47.000 metrekarelik arsa üzerine kurulacak proje, 156.000 metrekarelik inşaat alanında konut ve ticari birimlerden oluşacak. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konutlar yer alacak, ayrıca yeşil alanlar da bulunacak. Dükkanlar, projeye sosyallik ve enerji katacak şekilde tasarlanacak. İnşaatın tamamlanması planlanan süre 36 ay.

Fuzul GYO Yönetim Kurulu Üyesi Zeki Akbal, Avcılar projesi hakkında yaptığı açıklamada, bölgenin yoğun yerleşimine vurgu yaparak yatırımcılara yüksek prim ve güvenli yaşam vaat ettiklerini belirtti. Değişen şehir hayatının ihtiyaçlarına uygun projeler geliştirmeye önem verdiklerini vurgulayan Akbal, aile merkezli projeleriyle sosyal donatı alanlarıyla yeni bir yaşamın kapılarını açacaklarına inandığını ifade etti. Fuzul GYO'nun gelecekte de yatırım ivmesini koruyarak sürdürülebilir değer üretmeye odaklanacağını belirtti.

Yorumlar (0)
15
açık