banner3

Akzirve Gayrimenkul’ün Ak Zirve Strada Plus Projesinde teslimler başladı

Akzirve Gayrimenkul’ün, İstanbul’un en önemli lokasyonlarından Bahçeşehir’de tasarlamış olduğu Strada Plus Projesinde anahtar teslimleri başladı.

KONUT PROJELERİ 23.02.2022, 19:28
Akzirve Gayrimenkul’ün Ak Zirve Strada Plus Projesinde teslimler başladı

‘Markalı konut sektörü’nün öncü markaları arasında yer alan Akzirve Gayrimenkul tarafından Bahçeşehir’de geliştirilen Strada projesinin ikinci etabı olan Strada Plus’ta anahtar teslimlerine başlanıldı.

6 bloktan oluşan ve toplamda 820 konut bulunan projede ikinci etap teslimlerine 24 Ocak’ta başlandı.

Strada Plus Projesi kapsamında büyüklükleri 58 m2 ile 270 m2 arasında değişiklik gösteren daireler 1+1’den 5+1’e kadar 5 farklı şekilde tasarlandı. Projenin kapalı sosyal alanlarında 2 yüzme havuzu, kadın ve erkekler için sauna ve masaj odaları, fitness ve pilates salonu, çocuk oyun alanları ve kafeterya bulunan projenin açık alanında ise mini basketbol sahasından, çocuk oyun alanları ve süs havuzlarına kadar çeşitli aktivite sahaları bulunuyor.

Ana ulaşım yollarının kesişim noktasında konumlanan projenin mimari tasarımı ise dünyaca ünlü mimar Bünyamin Derman tarafından yapıldı. On Tasarım imzasını taşıyan projede 20 bin 200 m2 peyzaj alanı bulunuyor.

Yeni İstanbul Havalimanı’na 20 dakika mesafede konumlanan proje, TEM Otoyolu’na hızlı bağlantı imkânı sunuyor.

Yorumlar (0)
15
açık