banner3

TOKİ indirim kampanyasından binlerce kişi yararlandı

TOKİ'ye borçlarını ödeyip tapusuna hemen sahip olmak isteyen konut ve iş yeri alıcıları, % 20 indirim kampanyasına büyük ilgi gösterdiler.

GÜNDEM 25.05.2021, 00:44
TOKİ indirim kampanyasından binlerce kişi yararlandı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi'nin (TOKİ) 21 Nisan'da başlatmış olduğu % 20 indirim kampanyasına, vatandaşlardan yoğun ilgi gösterildi. Kampanyadan şimdiye kadar 9 bin 604 kişi yararlandı. Kampanya katılan vatandaşların 8 bin 756'sı bütün borçlarını kapatarak, tapularını almaya hak kazandı. Kampanyaya, bütün borç bakiyesini kapatamayacak olan vatandaşlar da başvurabiliyor. Vatandaşlar, borç bakiyesinin % 25'inden az olmamak şartıyla yaptıkları peşin ödemelerde % 20 indirim kampanyasından faydalanabiliyor.

TOKİ’nin % 20 indirim kampanyasından yararlanmak isteyen konut ve iş yeri alıcıları 28 Mayıs 2021 tarihine kadar ilgili bankaya başvuruda bulunabilecek. İndirim uygulaması kapsamına alınan projelerdeki konut ve iş yeri alıcılarının başvuru tarihi itibarıyla TOKİ'ye ödemekle yükümlü oldukları aidat ve herhangi bir borcunun bulunmaması gerekiyor.

Kampanyadan faydalanmak isteyen konut ve iş yeri alıcıları Gayrimenkul Satış Sözleşmesini imzalamış oldukları aracı bankalardan konut kredisi kullanabiliyor.

Yorumlar (0)
15
açık