banner3

Nef Arsa’dan yeni kampanyası geldi

Nef, son inovasyonu olan Nef Arsa projeleri özelinde 1 yıl sabit fiyatlı, 24 ay 0 faiz ile satış kampanyası başlattığını duyurdu. Marka, kampanyanın Nef Arsa'nın Sakarya, Çanakkale, Balıkesir ve Hirfanlı projelerinde geçerli olacağını belirtti.

GÜNDEM 19.05.2022, 19:53
Nef Arsa’dan yeni kampanyası geldi

Nef Arsa'nın Kazdağları, Eskişehir ve Ilgaz projeleri, lanse edilmesinin ardından satışları hızla tamamlandı.

Nef Arsa projelerinde 24 ay vade ve % 0,39 faiz oranlı kampanya dışında banka kredili seçenek de sunuluyor. Başlangıç fiyatı 138.000 TL’den başlayan Nef Arsa projelerinden aylık 2 bin lira taksitle arsa sahibi olmak mümkün olabiliyor.

Yapılan araştırmaların sonuçlarına göre insanların % 92'si arsanın en kârlı gayrimenkul yatırımı olduğu görüşünü paylaşıyor. Daha önce arsa yatırımı yatırımcıların da % 80'den fazlası tekrar arsa yatırımı yapmak istiyor.

Enflasyon nedeniyle konut sahibi olamayan düşük ve orta gelirli vatandaşlar için alternatif bir yatırım fırsatı sunan Nef, başlattığı yeni kampanya ile hem güvenli bir yatırım hem de getiri imkânı sağlıyor.

“Maliyetler nedeniyle konut fiyatları da artış trendinde”

Markadan yapılan açıklamada görüşlerine yer verilen Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, arsanın daha da kıymetli olduğu bir döneme girdiklerini kaydederek "Şu an benim naçizane tavsiyem doğru yerde bulunan gayrimenkulün alınması ve eldeki gayrimenkulün de satılmaması yönünde. Büyük şehirlerde yaşayan ve gereğinden fazla psikolojik yük taşıyan yatırımcılardan aynı zamanda çiftlik ve bahçe opsiyonu olarak da kullanılacak arsa talebi de sürekli artıyor. Nitekim maliyetler nedeniyle konut fiyatları da artış trendinde” değerlendirmelerinde bulundu.

“En karlı yatırımın arsa yatırımı olduğunu görüyoruz”

Bu gerçekler ışığında ev hayali kuramayanlar için fırsat sunduklarını belirten Timur, “ Finansal veya emtia yatırımları ile de uzun vadede karşılaştırıldığında hep en karlı yatırımın arsa yatırımı olduğunu görüyoruz. Dolayısıyla yapılan tüm araştırmalara göre tarihteki en kârlı yatırım arsa. Doğru yerde arsaya yatırım yapıp kaybedenini hiç görmedim. Bugüne kadar hep kazandırdı, bundan sonra daha da fazla kazandıracak” diye konuştu.

Farklı bölgelerde yeni Nef Arsa Projeleri geliyor

Timur, 2022’de Marmara ve Ege şehirleri ile Ankara gibi büyük şehirler de dâhil olmak üzere 3,4 milyar liralık yeni arsa projelerini devreye alacaklarını kaydederek "Arsa ülkemizde bugüne kadar daha çok ‘parası olanların’ alabileceği bir yatırım aracı olarak kabul gördü. Bunun başlıca nedenleri; arsa konusundaki standartlara hâkim olunamaması, bilgi eksikliği, güvensizlik, tapu sorunu, imar problemi, elektrik, su, yol gibi alt yapı problemleri. Keza küçük bütçelerle yatırım yapma zorluğuydu” şeklinde konuştu.

Nef Arsa olarak projeleri çalışırken, önce bu riskler çerçevesinde bağımsız kuruluşlara analizler yaptırdıklarını söyleyen Timur, "Nef olarak arsa yatırımı bizim ana işimiz olduğu için Nef Arsa tarafında da tüketiciler ve müşteriler için tüm analizleri tamamlanmış şekilde yatırım imkânı sunuyoruz. Dolayısıyla bilgi eksikliğini, iş takip zorluğunu ve küçük bütçelerle yatırım yapma zorluğunu çözüyoruz” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
15
açık