banner3

Konutta “Molalı” Ödeme

Bireylerin ev, iş yeri ve arsa gibi ihtiyaçlarını bütçelerine uyacak şekilde, en avantajlı teslimat garantisiyle onlara sunmayı amaçlayan İktisat Evim, hazırlamış olduğu aile dostu kampanyalar ve ödeme alternatifleriyle insanların ev sahibi olmalarını kolaylaştırıyor.

GÜNDEM 13.01.2021, 13:23 13.01.2021, 15:11
Konutta “Molalı” Ödeme

Molalı Ödeme” yöntemi ile ev alan üyeler, henüz belirlenmemiş olan son teslimat tarihinden önce ödeme planlarını ekonomik durumlarına uyacak bir şekilde değiştirebiliyorlar. Yine üyeler, ödeme güçlüğüne düştüklerinde “Teslimat öncesi mola verme” imkanını da değerlendirebiliyorlar.

 İktisat Evim şubelerinde görev yapan “İktisat Uzmanları”, müşterilerini başta ev ve araba olmak üzere çeşitli ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri uygun çözüm paketleri ile buluşturuyorlar. Esnek ödeme planları, kefilsiz ve peşinatsız başvuru gibi avantajlar, bu modelin en önemli üye dostu uygulamaları arasında bulunuyor.

İktisat Evim Sisteminde iki temel model bulunuyor.

“Sıra Tespitli İktisat” ile üyeler, noter huzurunda makineler ile yapılan sıra tespitiyle daha erken ev sahibi olma imkânına sahip. Bu sistemle peşinatı varsa peşinatlı olarak, yoksa da peşinat gerektirmeden satın almak istenen ücrete üyeler karar veriyor. Üyenin bütçesine göre özel ödeme taksitleri belirleniyor ve kaç kişilik iktisat programında yer alınacağı kararlaştırılıyor. Her ay 1 üyeye istediği yerden, beğendiği evin ücreti İktisatEvim tarafından teslim ediliyor.

Üyeler, ekonomik nedenlerle bütçelerinde sıkıntı oluşup ödeme güçlüğüne düştüklerinde mola verebiliyorlar. Bunun yanı sıra henüz belirlenmemiş son teslimat tarihinden önce ödeme planlarını da istedikleri gibi değiştirebiliyorlar. Bu imkân insanlara sektörde sadece birkaç firma tarafından sunuluyor.

“Bireysel İktisat” seçeneğinde ise üyeler, ödeme planlarını tamamen kendi istek ve iradeleri doğrultusunda yönetiyor. Ödeme planında yer alan taksit sayısı belirlenen teslim tarihi geldiğinde üyeye ücret, İktisatEvim tarafından teslim ediliyor. Bireysel modellerde taksit sayısının yarısı olmadan da teslimat sunabiliyor.

Ara ödeme zorunluluğu olmayan bu modelde, ilerleyen aylarda ara ödeme yapmak istenirse, ihtiyacını daha erken almak ve borcu daha erken bitirmek gibi avantajlar elde ediliyor. “Sıra Tespitli İktisat” seçeneğinde olduğu gibi “Bireysel İktisat” alternatifinde de mola seçeneği bulunuyor.

İktisat Evim, bu sektörde kurulmuş olan 17. firma olmasına rağmen, ilk senesinde şube ortalama satışı olarak ilk üç, toplam gelir üretmede ise ilk yedi firma arasında bulunuyor.

Şirketin hedefi 2021’in üçüncü çeyreğinde toplam gelir üretmede ilk beş içinde bulunmak olarak belirtiliyor.

Daha ilk yılında 3 bin 880 üyeye ulaşmayı başaran İktisatEvim’de gerçekleşen satışların 2100’ü ev, 1780’i ise araç müşterisi olarak ifade ediliyor.

Şirketin şu an itibariyle 9 ilde 17 şubesi bulunuyor. İstihdama önem veren şirket 160 çalışanla hizmet veriyor.  Şirketin büyüme hızı konusunda öncelikli iller İstanbul, Ankara, İzmir ve Antalya olarak belirtiliyor.

Yorumlar (0)
15
açık