banner3

Konutta ‘fırsatçılık’ yapan 65 Bin kişi tespit edildi.

Gerçekte olmayan evlerin satışa konularak her gün fiyatlarının arttırıldığını belirten Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, “Diğer ev sahipleri de bunu görüyor ve fiyat arttırıyor. Şu ana kadar bu şekilde fırsatçılık yapan 65 bin kişi tespit edildi. Fırsatçılık yapanlardan bunun hesabını soracağız, onların canına okuyacağız” diye konuştu.

GÜNDEM 09.06.2022, 08:07
Konutta ‘fırsatçılık’ yapan 65 Bin kişi tespit edildi.

AK Parti’nin Kızılcahamam kampında milletvekillerinin sorularına sunumlar ile yanıt veren Hazine Ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, konut fiyatlarındaki fahiş artışı incelediklerini, fiyatları arttırmaya yönelik sahte ilan veren 65 bin kişinin tespit edildiğini belirterek fırsatçılık yapanlardan bunun hesabını soracaklarını belirtti.

Bakan Nebati’nin, “İnternette olmayan bir evin ilanını satışa koyuyorlar. Olmayan bu hayal ürünü evin fiyatını ise neredeyse her gün arttırıyorlar. Diğer ev sahipleri de bunu görüyor ve fiyat arttırıyor. Şu ana kadar bu şekilde Fırsatçılık yapan 65 bin kişi tespit edildi” dediği öğrenildi.

Bu şekilde ortaya ‘suni’ fiyat sorununun çıktığını belirten Nebati’nin, “Fırsatçılık yapanlardan bunun hesabını soracağız, onların canına okuyacağız” değerlendirmesini yaptığı belirtildi.
 

Yorumlar (0)
15
açık