banner3

İsra Holding Palladium’u Satın Aldı

Çeyrek asırdır öz sermayesi ve güçlü ortaklık yapısıyla gayrimenkul geliştirme, inşaat ve enerji sektörlerinde faaliyetlerini sürdüren İsra holding, Kayaşehir Palladium’u satın aldı.

GÜNDEM 05.06.2022, 21:18
İsra Holding Palladium’u Satın Aldı

İsra Holding, Başakşehir’de yer alan ve Ziraat GYO bünyesinde bulunan Kayaşehir Palladium’u satın alarak bünyesine kattı. Bu önemli satın almaya yönelik imza törenicve Ziraat GYO yetkililerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

İsra holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahim Tavlı, satın alma işleminin İsra holding portföyünde yer alan Winmark Gayrimenkul üzerinden gerçekleştirilğini kaydederek “Temsilcisi olduğumuz inşaat sektöründe ‘V’ markalı projeler geliştiriyoruz. Bolu-Mudurnu’daki V Orman Resort Turizm Kompleksimiz ile Başakşehir’de yer alan yeni nesil dijital AVM projemiz V Mall İstanbul’da inşa çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Holding olarak Başakşehir bölgesindeki faaliyet alanımızı genişletmek istedik ve 75 adet ticari üniteleri kapsayan Kayaşehir Palladium’u Ziraat GYO’dan satın alarak bünyemize kattık. İmza töreni ile satın almasını gerçekleştirdiğimiz Palladium ticari üniteleri bölgemize hayırlı olsun. Projelerimizde yer alan ticari ünitelerle işletmelere ve yatırımcılara sürdürebilir yüksek bir gelir sunmayı hedefliyoruz” değerlendirmelerinde bulundu.

Yorumlar (0)
15
açık