banner3

İsmail Altın’dan Çok Özel Röportaj

Türkiye gibi gelişmekte olan ülkelerin büyümesinde büyük rol oynayan inşaat sektörünün ekonomiye olan katkısının artmasında hiç şüphesiz kamu kurumlarının yaptığı çalışmalar çok ama çok önemli.

GÜNDEM 08.01.2021, 14:07 11.01.2021, 17:34
İsmail Altın’dan Çok Özel Röportaj

Teknolojinin sunduğu olanaklar ve dijitalleşme ile birlikte kamu kurumlarımız verdiği hizmet kalitesini daha da arttırarak hem inşaat sektörünün gelişimine katkı sağlıyor hem de vatandaşa sunulan hizmetin kalitesini Avrupa ile yarışır seviyelere çıkartıyor.

Son yıllarda yaptığı yatırımlarla inşaat sektörü temsilcilerinden ve vatandaşlardan büyük beğeni toplayan Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü’nden Genel Müdürümüz Mehmet Zeki Adlı Bey ile geçtiğimiz haftalarda bir araya gelme fırsatı yakaladık.

Kendisi ile çok keyifli bir sohbet gerçekleştirdik. Açıkçası Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü’nün yaptığı çalışmaları kendisinden duydukça gururu ve mutluluğu bir arada yaşadım.

Kurumsal anlamda kuruluşu 1847 yılına kadar giden Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü’nün dünü bugünü çok yakında hizmete açacağı çalışmaları hakkında yaptığımız röportajımızı sizlerin de keyifle izleyeceğine inanıyorum.

Yorumlar (0)
15
açık