banner3

GAPAS, Gayrimenkul Okulu açıyor

GAPAS ve İstanbul Ticaret Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi arasında sağlanan işbirliği ile gayrimenkul sektöründe akademik deneyim ve sektör tecrübesini birleştirilerek ‘Gayrimenkul Okulu’ açılıyor.

GÜNDEM 19.04.2021, 06:03
GAPAS, Gayrimenkul Okulu açıyor

Gayrimenkul Satış ve Pazarlama Profesyonelleri Derneği (GAPAS) ve İstanbul Ticaret Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi arasında sağlanan işbirliği ile gayrimenkul sektöründe akademik deneyim ve sektör tecrübesini birleştirilerek ‘Gayrimenkul Okulu’ açılıyor. Gayrimenkul sektöründe çalışan ya da çalışmak isteyenlere yönelik olarak sektöre donanımlı bireyler yetiştirmek, ekonomiye ve istihdama katkı sağlamak amacıyla oluşturulan eğitimler 30 Nisan’da başlayacak.

30 Nisan 2021 tarihi itibarıyla sektörün önde gelen iş insanları, eğitmenleri ve İstanbul Ticaret Üniversitesi akademisyenleri tarafından verilecek eğitimler ile yeni (sıfır) ve ikinci el gayrimenkul satışı ve kiralaması süreçlerine odaklanılacak, sorumlu emlak müşavirliği sınavlarına da hazırlık imkânı sunulacak.

Eğitimlerde, gayrimenkul hukukundan pazarlamaya, satış tekniklerinden müşteri yönetimine kadar sektörde bir gayrimenkul uzmanının ihtiyaç duyduğu tüm eğitimler en güncel haliyle katılımcılarına sunulacak.

Gerçekleştirilecek olan eğitimlerde, Teknik Yapı Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve İNDER (İstanbul İnşaatçılar Derneği) Başkanı Nazmi Durbakayım da gayrimenkulde ‘liderlik’ üzerine bir eğitim verecek.

Eğitimler, Gayrimenkulde Pazarlama ve Dijital Dönüşüm, Gayrimenkul Hukuku, 2. El Gayrimenkul, Proje Satış ve Kişisel Gelişim, Gayrimenkulde Liderlik ve Marka Yaratma olmak üzere beş modülden oluşacak. Eğitimin içeriğindeki tüm modüller etkileşimli bir tartışma ortamında vaka analizleriyle birlikte ele alınacak. Programın sonunda ise Başkan Durbakayım, ‘liderlik’ üzerine konuşma gerçekleştirecek.

Yorumlar (0)
15
açık