banner3

Erden Timur, iki yeni şirket kurdu

Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, Nuh Hakan Oflazer, Meryem Sövüt ve Musa Timur ile işbirliğine giderek iki yeni şirket kurdu. Nef Arsa ve Yapı Ticaret Anonim Şirketi ve Timur Arsa ve Yapı Ticaret Anonim Şirketlerinin merkezi Şişli'de yer alıyor.

GÜNDEM 21.11.2021, 10:42
Erden Timur, iki yeni şirket kurdu

Nef Arsa ve Yapı Ticaret Anonim Şirketi ve Timur Arsa ve Yapı Ticaret Anonim Şirketleri , 100 bin TL sermaye bedeli ile Erden Timur, Nuh Hakan Oflazer, Meryem Sövüt ve Musa Timur ortaklığı ile kuruldu.

2010 yılında kurduğu Timur Gayrimenkul Geliştirme Yapı ve Yatırım A.Ş. ile iş hayatına atılan Erden Timur, yaratmış olduğu Foldhome ve Foldoffice konseptleri ile sektöre birçok ilki kazandırdı.

Nef, markalı konut sektöründe 2020 yılını ciro, satış ve teslimatta üç ayrı rekorla bitirdi. 2020 yılında 1.950 konut satışından 1,5 milyar lira ciro kazanan şirket son iki senede 3 bin 850 adetlik konut teslimatı gerçekleştirdi. Markanın bu yıl ciro hedefi 2,1 milyar lirayı geçmek.

Şirketlerin diğer ortaklarından biri olan Nuh Hakan Oflazer, 10 yılı aşkın süredir NEF'te Satın Alma Müdürü görevini yürütüyordu.

Yorumlar (0)
15
açık