banner3

Emlak Katılım, Yalova’da 71. Şubesinin açılışını gerçekleştirdi

Türkiye genelinde hizmet noktalarını artırmayı sürdüren Emlak Katılım Bankası, Yalova’da 71’inci şubesinin açılışını gerçekleştirdi.

GÜNDEM 05.01.2022, 15:51
Emlak Katılım, Yalova’da 71. Şubesinin açılışını gerçekleştirdi

Emlak Katılım Bankası Genel Müdürü Nevzat Bayraktar, sektöre ve ülkenin ekonomisine katkı sağladıkları için memnuniyet duyduklarını kaydederek “Katılım bankacılığı ilkeleriyle yeniden faaliyetlerimize başlamamızın ardından, doğru adımlar atarak kısa sürede gerek şubeleşme gerekse finansal yapı anlamında güçlendik. İmalat ve sanayi de ülkemize önemli katkılar sunan Türkiye’nin önemli kentlerinden biri olan Yalova’daki ilk şubemizi açmış olmaktan dolayı mutluyuz. Yalova şubemizin ülkemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Emlak Katılım Bankası, tarımın desteklenmesine yönelik devreye aldığı ürün ve hizmetlerinden biri olan, ‘Elektronik Ürün Senetleri (ELÜS)’ ürünü ile tarım ürünlerinden depolanabilir olanların üreticilerinin, finansman ihtiyaçlarını karşılayarak tarım sektörüne destek sağlamayı hedefliyor.

Bununla birlikte Emlak Katılım, ‘Müstahsil Makbuzuna Dayalı İşletme Finansmanı’ ile de alıcı tüccarların, defter tutmayan çiftçilere düzenledikleri müstahsil makbuzlarıyla fatura gerektirmeden kolaylıkla işletme finansmanı kullanabilmeleri imkânını sağlıyor.

KOSGEB ile imzalamış olduğu ‘Sebze ve Meyve Soğuk Zincir Finansman Destek Programı’ protokolü ile Emlak Katılım, tarladan son kullanıcıya ulaşana kadar oluşan sebze ve meyve kaybının önlenmesi için KOBİ’lere soğuk hava depoları ve frigorifik araçlarda taşınan soğutma ünitelerinin finansmanında destek oluyor. Banka, bu hizmeti ile soğuk hava zincirine destek vererek hem israfın hem de oluşacak ekonomik kaybın önüne geçmeyi amaçlıyor.

Yorumlar (0)
15
açık