5. İnşaat Yönetimi Zirvesi Başladı

İstanbul Proje Yönetim Derneği tarafından gerçekleştirilen, ‘İnşaat Proje Yönetimi’ ile ilgili birçok katılımcı, konuşmacı ve sponsorun yer aldığı 5. İnşaat Yönetim Zirvesi ‘İnşaat Sektöründe Dönüşüm’ temasıyla bugün İTÜ Mimarlık Fakültesi Taşkışla Binası 127 No.lu Salon’da düzenleniyor.

GÜNDEM 26.03.2022, 12:14
5. İnşaat Yönetimi Zirvesi Başladı

Bu sene beşincisi düzenlenen İnşaat Yönetimi Zirvesi’nde; ‘İnşaat Sektöründe Dönüşüm’ana temasıyla Pandeminin İnşaat Sektöründeki Dijitalleşmesine Olan Katkısı, İnşaat sektöründe yeni nesil Start-up’ların etkisi, Satın Alma ve Tedarik Zinciri, Sürdürülebilirlik, İklim Değişikliğinin Sektör Üzerindeki Etkileri, Zor koşullarda Proje Yönetimi, Yalın ve Çevik İnşaat Yönetimi gibi konuları yenilikçi trendleri içeren yaklaşımlarla işlenerek, ilgili alanlardaki yerli ve yabancı konuşmacılarla katılımcıların sektörü yeni perspektiflerle değerlendirmesini hedefliyor.

Paneller halinde akşama kadar devam edecek olan zirve, inSuppliers kurucusu Güliz Fis’in açılış konuşmasıyla başladı. İPYD Yönetim Kurulu Başkanı Selcan Gürsu ve Proje yöneticisi Sedat Mança’nın ön konuşmalarıyla devam eden zirvenin sonraki konuşmacısı İTÜ Arı Teknokent Müdürü Prof. Dr. Atilla Dikbaş’ın sunumuyla devam etti.

Hızla dönüşen sektörde girişimler ve var olan oyuncular

Zirvenin ilk panel oturumunda, EurAsia Proptech Initiative kurucusu Mete Varas, sektördeki teknoloji girişimleri hakkında bilgi verdi.

Etkinliğin ikinci paneli, YTÜ Yapı İşletmesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Zeynep Işık moderatörlüğünde devam ediyor. TAV Construction Tasarım ve Mühendislik Direktörü Ahmet Çitipititioglu, katılımcılarla proje yönetiminde dijital dokümantasyon konusu üzerinde tecrübelerini paylaştı.

ODTÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Doç Dr. Onur Behzat Tokdemir, inşaat sektöründe ‘yapay zekâ uygulamaları’ hakkında bilgi verdi.

TURNER İnternational , Yapım Müd Yapım Müdürü Göksel Boyacıoğlu, robotik gelişmeleri göz önüne alarak inşaatta robotik uygulamalarını anlatıyor.

Yorumlar (0)
15
açık