banner3

3 Kamu Bankasından Sıfır Konut Kredisi

Sıfır konut sahibi olmak isteyen vatandaşlara yönelik olarak devlet bankalarından yeni konut kredisi kampanyası haberi…

GÜNDEM 08.03.2021, 07:05
3 Kamu Bankasından  Sıfır Konut Kredisi

Kamu bankaları arasında bulunan Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank tarafından yapılan faiz indirimleri sonrasında en uygun konut kredisi veren bankalar avantajlı kredi olanakları haberimizde.

En Uygun Sıfır Konut kredisi Vakıfbank’ta

Yapılan faiz indirimi sonrasında en düşük konut kredisi faiz oranı % 1.32 seviyesine çekilirken en uygun kredi veren banka da Vakıfbank oldu. Vakıfbank, sarı panjur konut kredisi kampanyası ile yeni konut alımlarında geçerli olmak üzere ev kredisi faiz oranı % 1.32 seviyesine çekti.

Söz konusu oran başlangıç faiz oranı olarak açıklanırken başvuru yapan kişinin kredi notu ortalamasına göre faiz oranı uygulanacağı belirtildi.

Vakıfbank, sarı panjur konut kredisi kampanyası ile 120 ay vadeli kredi desteği sunarken SMS ile konut kredisi başvurusu yapılabilecek. Başvuru için cep telefonunuzun SMS bölümüne büyük harflerle ‘KONUT’ yazdıktan sonra her birinin arasında bir boşluk olacak şekilde rakamlarla T.C. Kimlik No. ve Aylık Gelir bilgileri yazılarak oluşturulan mesaj 5724’e gönderilecek.

Halkbank Sıfır Konut Kredisi % 1.38

Halk Bankası sıfır konut kredisi faiz oranı ise % 1.38 olarak revize edilirken hesaplı evim konut kredisi kampanyası kapsamında 120 ay taksit yapılabilmesi sağlanıyor.

Ziraat Bankası Konut Kredisi % 1.39

Diğer bir kamu bankası olan Ziraat Bankası, çalışanın artısı konut kredisi, emeklinin artısı konut kredisi ve konut kredisi ürün paketi için kredi faiz oranı % 1.37 olarak güncellenirken Ziraat Bankası konut kredisi faiz oranı ise % 1.39 oldu.

Yorumlar (0)
15
açık