banner3

Siltaş, yeni projeleri için çalışmalarını sürdürüyorSiltaş, yeni projeleri için çalışmalarını sürdürüyor

Türk ekonomisinin lokomotif sektörlerinden biri olan inşaat sektöründe yenilikçi projeleriyle dikkat çeken Siltaş Yapı, 2021’i yeni proje hazırlıkları ile kapattı.

YATIRIM 28.02.2022, 13:51
Siltaş, yeni projeleri için çalışmalarını sürdürüyorSiltaş, yeni projeleri için çalışmalarını sürdürüyor

İnşaat sektörünün 2021 yılını değerlendiren Siltaş Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Özdemir, önümüzdeki dönem için yeni projelerini hayata geçireceklerini belirtti.

2021’de mevcut projelerinin satışlarını gerçekleştirdiklerini kaydeden Özdemir, "2021 yılında bir önceki yıla kıyasla sektör bazında normalleşme süreci hızlandı. Ancak döviz kurlarında yaşanan yükseliş maliyetleri artırarak tüm sektörleri olduğu gibi inşaat sektörünü de olumsuz etkiledi. Yaşanan tüm etkenlere rağmen Türk inşaat sektörüne olan inancımız tam. 2022 yılından sektör adına umutluyuz. Şirket olarak bu dönemde biz mevcut projelerimizin satışına odaklandık. Yanı sıra bir süredir gündemimizde olan yeni projelerimizin altyapı çalışmalarını hızlandırdık. Bu sene yeni projelerimiz en önemli önceliğimiz olacak” değerlendirmelerinde bulundu.

Özdemir, marka olarak iş dünyasındaki 40 yılı aşan köklü geçmişin ışığında 2011'den beri inşaat sektöründe faaliyet gösterdiklerini belirterek "İnsan odaklı ve kente değer katan yapılar inşa eden bir şirket olarak bugüne kadar ağırlıklı olarak; Pendik, Kartal, Maltepe aksında iş merkezlerinin yanı sıra Siltaş Nova Park, Siltaş Mavi Park, Siltaş Teras Park, Siltaş Safir Park, Siltaş Flora Park ve Siltaş Marina gibi çok sayıda yeni nesil konut projesini hayata geçirdik. Son projemiz olan Siltaş Marina, İstanbul’un hızla değerlenen bölgelerinden Pendik’in sahil şeridinde marinanın karşısında konumlanıyor. 2022 yılında da yine bulunduğu bölgeye değer katacak yeni projelerimize adım atacak olmanın heyecanı içindeyiz” diye konuştu.

İş dünyasında köklü geçmişi ile biriktirdiği tecrübe ve güvenin ışığında 2011 yılından itibaren inşaat sektöründe faaliyet gösteren Siltaş Yapı, ağırlıklı olarak Pendik, Kartal, Maltepe aksında iş merkezleri, Siltaş Nova Park, Siltaş Mavi Park, Siltaş Teras Park, Siltaş Safir Park,Siltaş Flora Park ve Siltaş Marina gibi bir çok yeni nesil konut projelerini hayata geçirdi.

Yorumlar (0)
15
açık