banner3

Kripto Piyasasında Gelişmeler ve Öngörüler!

Bitcoin Fiyat Analizi ve Kısa Vadeli Yatırımcıların Durumu!

YATIRIM 22.11.2023, 17:20
Kripto Piyasasında Gelişmeler ve Öngörüler!

Bitcoin, 37 bin dolar civarında seyrediyor. Kısa vadeli yatırımcıların ortalama alış fiyatı 30 bin 380 dolar olarak belirlendi. Analizlere göre, kısa vadeli ve uzun vadeli yatırımcıların değişimleri birleşerek fiyatın pik noktasına ulaşabileceği ve geri çekilme olabileceği öngörülüyor, mevcut seviyelerde fiyatın teorik olarak 30 ila 31 bin dolar aralığına düşebileceği belirtiliyor.

Piyasadaki yüksek volatilite, 9 Kasım'da yaşanan yükselişin ardından 17 Ağustos'tan bu yana en yüksek likidasyon seviyesine ulaşıldığını gösteriyor, bu da yatırımcılara temkinli olmaları gerektiğini işaret ediyor.

Dünya genelinde blokzincir yatırımlarında yeni bir dönem başlıyor. BlackRock'un Ether (ETH) tabanlı bir Borsa Yatırım Fonu (ETF) başvurusu ve JPMorgan'ın programlanabilir ödeme sistemi başlatması, blokzincir teknolojisinin kullanımını artırıyor. Singapur merkezli Dtcpay'in duyurduğu yeni ödeme sistemi, Tether, Ether ve Bitcoin dahil olmak üzere işlemleri mağazadan ve çevrimiçi olarak gerçekleştirmeyi sağlıyor.

FTX'in iflası ve FTX'in Bybit'e dava açması, 953 milyon dolarlık varlığın iadesiyle birlikte FTX Token'ın değerini artırdı.

Yorumlar (0)
15
açık