banner3

Amerika'dan Dolar Bazında Kira Geliri

Gayrimenkul yatırımı yapmak isteyen Türkler için Amerika'daki pazar genişliyor. Dövizdeki dalgalanma nedeniyle dolar bazında gelir yaratmak isteyenlerin tercihi Amerika'dan yana oluyor.

YATIRIM 09.08.2023, 12:45 09.08.2023, 12:47
Amerika'dan Dolar Bazında Kira Geliri

Gayrimenkul yatırımı için geniş coğrafi alanı, gayrimenkuldeki fiyat çeşitliliği, sağlam hukuki yapısı, ekonomideki istikrarı Amerika'yı cazip kılıyor.

Buradan gayrimenkul yatırım yapmak istendiğinde farklı bölgeleri ve büyüklükleri göz önünde bulundurmak önemli. Yapacağınız yatırımın kira geliri olarak size dönüş hızı bir diğer esas almanız gereken kriter. 

Amerika'daki farklı eyaletler arasında uygulanan farklı hukuk kuralları yatırım yapmak isteyenlerin dikkat etmesi gereken bir diğer nokta. Gayrimenkul yatırımınızı alış amacınız; kira geliri sağlamak veya satıp değerlendirmek gibi, bu durum bölgeler arasında birbirinden farklı hukuki süreçlere tabii olabilir. Bunun için ülkeyi ve eyaletler arasındaki hukuksal farklılıkları -gayrimenkul açısından- iyi bilen gayrimenkul yatırım uzmanlarından destek almanız birikiminizi doğru değerlendirmeniz açısından oldukça kritik. 

Süreçleri doğru yönettiğinizde Amerika'dan alacağınız bir gayrimenkul size döviz bazlı oldukça yüksek kira geliri sağlayabilir. 

Yorumlar (0)
15
açık