banner3

Kale ile enerji tasarrufu ve konfor bir arada

Binalarda enerjinin verimli kullanılabilmesi için ısı yalıtımı büyük önem taşıyor. Standartlara uygun olmayan pencere ve kapı sistemleri, evlerde büyük enerji kayıplarına neden olabiliyor. Kale Kilit çatısı altında faaliyet gösteren Kale Kapı Pencere Sistemleri, kaliteli ürünleri ile binalarda ısı tasarrufuna katkı sağlıyor.

YAPI MALZEMELERİ 16.12.2022, 16:25
Kale ile enerji tasarrufu ve konfor bir arada

Artan nüfus ve bina sayısı ile ısınma amacıyla enerji kullanımı her geçen gün artıyor. Bitişik nizam çok katlı binaların çoğunlukta olduğu şehirlerde ise ısı kaçakları oldukça fazla oluyor. Doğru pencere seçimi ısı tasarrufu sağlanmasında önemli rol oynuyor. PVC ve alüminyum kapı ve pencere sektörünün ispanyolet, tek açılım, çift açılım, cephe makası, aksesuar ve kilit ihtiyacını karşılayan Kale Kapı Pencere Sistemleri, kaliteli ürünleriyle binalarda ısı tasarrufunun sağlanmasına yardımcı oluyor. Pencerelerin iç sisteminde kullanılan kilitler hiçbir boşluk bırakmayacak şekilde tam kapandığı zaman, evlerde pencere sebepli yaşanan enerji kayıplarının önüne geçiliyor. Bu nedenle de kaliteli seçimler büyük önem taşıyor.

Yaşam alanlarında enerji tasarrufu ve konfor sağlayan pencere sistemleri

Kale Kapı Pencere Sistemleri’nin öne çıkan ürünlerinden biri olan Kale Safir Plus Çift Açılım Sistemi, kullanıcılara mükemmel ses ve ısı yalıtımı sunuyor. Standart açılım ve önce devir sonra aç sistemiyle uyumlu olan ürün, güvenlikli pimler sayesinde tam koruma sağlıyor. Sistemin conta baskı ayarı kullanıcılara mevsimsel avantajlar da sunuyor.

Türkiye’de ilk defa 300 kg’lık kaldırma sürme sistemini üreten Kale Kapı Pencere Sistemleri, 2015 yılında hayata geçirdiği Kale Aksu Kaldırmalı Sürmeli Sistem ile geniş pencere teras girişleri için mükemmel çözüm sunuyor. 300 kilograma kadar kanat taşıma kapasitesi bulunan sistem hem ses hem de ısı yalıtımı sağlıyor. Sistemin havalandırma özelliği sayesinde kilitli durumda dahi iç mekân havalandırması yapılabiliyor. 130 kilograma kadar taşıma kapasitesi bulunan Devrilmeli Sürme Sistem ise pencere çevresindeki kilit sistemi ile ısı yalıtımını ve güvenliği en üst seviyeye çıkarıyor.

Sesten, zamandan ve alandan da tasarruf etmek mümkün

Katlanabilir yapısıyla balkon ve bahçe kapıları gibi açıklığı büyük olan alanlardan maksimum yararlanılabilmesini sağlayan Aksu Katlanır Sürme Sistem, alandan, zamandan, sesten ve enerjiden tasarruf ettiren yapısıyla kullanıcıların beğenisini kazanıyor. Ayrıcalıklı özellikleri bir araya getiren Kale Aksu Katlanır Sürme Sistem, fırça elemanları sayesinde rayları toz ve kirden uzak tutuyor. Bu özelliğiyle üst düzey hareket kabiliyetine kavuşan sistem, pratik olma yönüyle de farkını ortaya koyuyor. Beyaz, siyah, açık ve koyu kahve olmak üzere farklı yaşam alanlarına uygun renk seçenekleri bulunan Kale Aksu Katlanır Sürme Sistem, yaşam alanlarını çok daha huzurlu ve konforlu bir hale getiriyor.

Yorumlar (0)
15
açık