banner3

Uluslararası Gayrimenkul yatırımcıları ve inşaat Şirketi projeleri Dubai’de yatırımcılar İle buluşdu.

Dubai Uluslararası Property Show, bu yıl inşaat şirketlerini temsil ederek dikkatleri üzerine çekti. Dubai inşaat projelerine ilgi görüldü.Başta Körfez ülkelerinden olmak üzere, Türkiye, Rusya ve Avrupa'nın çeşitli bölgelerinden yatırımcılar katılım sağlandı..

ÖZEL HABER 01.03.2024, 17:00 01.03.2024, 17:55
Uluslararası Gayrimenkul  yatırımcıları ve inşaat Şirketi projeleri Dubai’de yatırımcılar İle buluşdu.

IPS-Dubai Uluslararası Property Show, bu yıl  inşaat şirketlerini temsil ederek dikkatleri üzerine çekti. Dubai inşaat projelerine ilgi görüldü.Başta  Körfez ülkelerinden olmak üzere, Türkiye, Rusya ve Avrupa'nın çeşitli bölgelerinden yatırımcılar katılım sağlandı.


İstanbul Ticaret Odası'nın desteği ve Türkiye'nin çeşitli bölgelerinden gelen projeler, fuarın ilgi gören alanları arasında yer aldı. Fuarda Türkiye için 500 metrekarelik bir alan ayrıldı. 
İstanbul Ticaret Odası başta olmak üzere GİGDER yönetim kurulu üyeleri,  İstanbul Homes, Süper Proje, Kiler GYO referans Beşiktaş , Aura City Göktürk, Durmazlar Gayrimenkul, Ems Yapı, Kılıç İnşaat, Medeniyetler Yapı, TSOSA İnşaat gibi firmalar Türkiye’den katılım sağladı.Fuar’a katılan Dubai Başkonsolosluğu Türk standları ziyaret etti.

Fuar, yalnızca Dubai'de değil, Körfez bölgesinin tamamında seçkin daireleri, lüks mülkleri ve yatırım fırsatlarını keşfetmek için eşsiz bir fırsat sunuyor.
Yaklaşık 40 ülkeden  96 uluslarası katılımcı fuarda projelerini yatırımcılara sundu. 

Dubai Uluslararası Property Show 2024'te Türk projeleri arasında öne çıkanlar arasında lüks konutlar, ticaret merkezleri ve alışveriş kompleksleri bulunuyor. Fuar, bölgenin önde gelen mekanlarından biri olan Dubai Dünya Ticaret Merkezi'nde gerçekleşti. Fuar 27 Şubat ile 29 Şubat tarihleri arasında üç gün boyunca devam etti.

Yorumlar (0)
15
açık