banner3

İSTANBUL EMLAKÇILAR ODASI BAŞKANI NİZAMETTİN AŞA

Jnr fuarcılığın organizasyonunu üstlendiği, Konuta Yön Verenler Medya sponsorluğunda bu yıl 16.’sı düzenlenen, Gayrimenkul Projeleri Yatırım Fuarı ve Zirvesi Hilton Bosphorus İstanbul’da gerçekleşti.

ÖZEL HABER 20.05.2024, 23:15 21.05.2024, 12:40
İSTANBUL EMLAKÇILAR ODASI BAŞKANI NİZAMETTİN AŞA

Moderatörlüğünü Arap Türk İş Adamları Derneği Kurucu Başkanı, Altıntürk Global Kurucu Başkanı ve Konuta Yön Verenler Medya Şirketi’nin Kurucu Başkanı İsmail Altın’ın yaptığı Zirve’de “İstanbul Emlakçılar Odası Başkanı Nizamettin Aşa” da yer aldı.

İstanbul Emlakçılar Odası Başkanı Nizamettin Aşa konuşmasında, pandemi sonrası inşaat ve gayrimenkul sektöründe yaşanan sıkıntılar ve değişimlerden söz etti.
Nizamettin Aşa inşaat sektörünün çok büyük bir  kapsamı alanı olduğunu ve ülkemizde istihdam konusunda önemli bir role sahip olduğunu ifade ederken konuşmasında şunları söyledi;

“Temsil ettiğimiz sektör ülkemizin dinamosudur. En az yüzde 30’una hitap eden ve milyonlarca kişinin iş ve istihdam sağladığı bir sektördür. Bununla ilgili yaşanan sıkıntı tüm sektöre de sirayet etmektedir. 250’den fazla alt ve yan sanayi iş ve istihdam sağlayan bir sektör. Bu sektörü ayakta tutmak bizim en büyük hedefimiz ve boynumuzun borcu. Üç yıl önce pandemi döneminde bugün böyle bir tablo olacağını tahmin edip dile getirmiştim. Dünya artık eskisi gibi olmayacak. Yeni bir ekonomik düzen bizi bekliyor. Bundan enflasyondan kolayca etkilenen, dışa bağımlı ülkelerde sıkıntının daha büyük olacağını ifade etmiştik.”

Yorumlar (0)
15
açık