banner3

Bayram Tekçe’nin Yönetimi ile Sektöre Yenilikçi Bakış

Gayrimenkul Hizmet İhracatçıları Derneği (GİGDER), yeni Yönetim Kurulu Başkanını belirledi. Bayram Tekçe, uzun yıllardır Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevini yürüttüğü dernekte başkanlık görevini devraldı. Görevi önceki başkan Faruk Akbal'dan devralan Tekçe, derneği daha ileriye taşıma konusundaki kararlılığını vurgulayarak, "Faruk Akbal'dan devraldığımız bayrağı daha ileriye taşımak için var gücümüzle çalışacağız" dedi.

ÖZEL HABER 10.11.2023, 14:49 11.11.2023, 14:29
Bayram Tekçe’nin Yönetimi ile Sektöre Yenilikçi Bakış

Yeni dönemde GİGDER'in vizyonunu genişleterek sektöre yeni katkılar sunmayı hedeflediklerini belirten Tekçe, derneğin etkinliğini artırarak gayrimenkul hizmet ihracatını desteklemeyi amaçlıyor. GİGDER Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılıklarına Ahmet Talat Karasu, Ahmet Kasım Değerli ve Abdüssamet Bahadır'ın getirildiği bildirildi. Ayrıca, Altıntürk İnvestment Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Altın da yönetim kuruluna geçti. Yeni yönetimde, başkan yardımcılıklarına getirilen isimlerle birlikte GİGDER'in sektöre etkin katılımını artırması bekleniyor.

 

Bayram Tekçe, sektördeki etkileşimi güçlendirmeyi ve derneği daha da güçlendirmeyi hedeflediklerini belirtti. Derneğin stratejilerini belirleyerek sektöre yön verme amacında olduklarını ifade etti.

 

Yorumlar (0)
15
açık