banner3

Antalya Gayrimenkul Zirvesi Hafta Sonuna Damga Vurdu

28-29 Ekim tarihlerinde Antalya’da 18.’si düzenlenen Gayrimenkul Projeleri Yatırımcı Fuarı ve Zirvesine 12 ülkeden yüzlerce yatırımcı katıldı. JNR Fuarcılık tarafından ev sahipliği yapılan fuarda, sektörün önde gelenleri yeni işbirlikleri ve anlaşmalar imzalamak adına bir araya geldi.

ÖZEL HABER 31.10.2023, 17:22 01.11.2023, 17:27
Antalya Gayrimenkul Zirvesi Hafta Sonuna Damga Vurdu

JNR Group Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Haktan Öztunalı'nın açılış konuşmasını ve moderatörlüğünü yaptığı fuar oturumunda katılımcılar gayrimenkul sektörü hakkında pek çok bilgi edindi. Aynı gün yapılan ikinci oturumda, Arap – Türk İş Adamları ve Yatırımcıları Derneği (ARABTÜRK) Başkanı İsmail Altın tarafından modere edildi. Antalya İş İnsanları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Köleoğlu, Antalya Emlakçılar Odası Başkanı İsmail Çağlar, Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Odası Başkanı Hakan Akçam, Aremas Grup Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Arslan tarafından Antalya, Ankara ve İstanbuldaki emlak sektörü ele alındı. Bu oturum sonunda İsmail Altın tarafından katılımcılara plaket takdim edildi.

Zirvede, İsmail Altın sunduğu ve  moderatörlüğünü yaptığı “Konuta Yön Verenler” televizyon programına ek olarak bir medya grubu oluşturduğunu açıkladı.  Yazılı basında  inşaat ve gayrimenkul sektöründe eksiklik gördüğünü belirten Altın, ulusal alanda yayınlanan  Konuta Yön Verenler Dergisi’ni medya grubuna eklediğini açıkladı. Fuarda ilk lansmanı yapılan dergi büyük ilgi gördü. Katılımın yüksek olduğu fuarda Kıbrıs, İstanbul ve ev sahibi Antalya firmalarının ağırlıkta olduğu görülürken Rusya, Ukrayna, Suudi Arabistan, Lübnan, Katar başta olmak üzere 12 ülkeden farklı yüzlerce yatırımcının katılımıyla yeni yatırım ve işbirliklerinin önü açılmış oldu. Deprem yönetmeliği ve bina güvenirliklerinin yanı sıra pek çok konu hakkında oturumlar gerçekleştirilen fuarda 356 proje hakkında sunum yapıldı. JNR Group Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Haktan Öztunalı, fuar sonrası yaptığı açıklamada yerli ve yabancı yatırımcı açısından verimli bir fuar gerçekleştirdiklerini ve gelecek yıl Antalyada yine bir zirve düzenlemek istediklerini söyledi. Pek çok yeni atılım ve yatırımın önünü açan fuarda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına 100. yıl coşkusu eklendi ve kapanış bu atmosferle yapıldı.


 

Yorumlar (0)
15
açık