banner3

IGP Proje Pazarlamanın Muhteşem Lansmanı “Kırımlı Cadde”

Kırımlı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Emin Kırımlı ve Bayburtlu İnşaat Musa Akdağ’ın ortaklığında inşaatı gerçekleştirilen Kırımlı Cadde’nin proje pazarlamasını İstanbul Global Partners, IGP Proje Pazarlama Kurucu Başkanı İsmail ALTIN ve profosyenel ekibi üstlenmiştir.

ÖZEL HABER 30.04.2024, 13:43
IGP Proje Pazarlamanın Muhteşem Lansmanı “Kırımlı Cadde”

İsmail AlLTIN aynı zamanda Uluslarası gayrimenkul yatırımının güçlü markası ALTIN TÜRK GLOBAL’in Kurucu Başkanı,KONUTA YÖN VERENLER MEDYA’nın İmtiyaz Sahibi ( Bloomberg Tv, Eko Türk Tv’de Konuta Yön Verenler televizyon programının yapımcı ve koordinatörü aynı zamanda Konuta Yön Verenler Dergisi’nin İmtiyaz Sahibi), GİGDER Yönetim Kurulu üyesi,Arap-Türk İş Adamları Derneği’nin Kurucu Başkanı olarak tanınmaktadır. 27 senelik yurtdışında ve yurtiçinde gayrimenkul sektörüde ki tecrübesi, bilinirliği, güvenirliği ile bir çok projenin pazarlamasına imzasını atmıştır. 

Kırımlı Cadde’nin Görkemli Lansmanı

Yaklaşık bin kişinin katılım sağladığı lansman gayrimenkul sektörü tarafından büyük ilgi gördü. 
Türkiye’nin tek inşaat ve gayrimenkul dergisi olan Konuta Yön Verenler Dergisi’nin medya sponsoru olduğu lansmanda renkli anlar yaşandı.
Birbirinden değerli konukların röportajları yapıldı ve proje hakkında görüşleri konuşuldu. Proje lansmanına ev sahipliğini İGP Ceo’su İbrahim Altın, İGP Satış Direktörü Raed Aldomi, İGP Satış Koordinatörü Masoumeh Zarok yaptı. 
Yurt dışından bir çok yatırımcı lansmana katıldı. 
İGP Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Altın sektörün önde gelen isimlerine plaket ve ödül takdim etti. Lansmana renk katan latin müzik grubu ve lezzetli ikramlar ile yaza çoşkuyla merhaba denildi. Lansman sonunda katılımcılara özel sürpriz çekilişler yapıldı. 

Kırımlı Cadde Küçükçekmece’nin yeni gözdesi

Konumu Küçükçekmece’de bulunan proje Avrupa ve Asya kıtasını bağlayan noktada. Proje göl manzarasına sahip olup, marmaraya yürüme mesafesinde olma özelliği ile ulaşımı İstanbul’un her noktası için kolaylık sağlıyor. 
Proje iki blok şeklinde inşa edilmektedir. İstanbul’da aktif şekilde devam eden kentsel dönüşüm hareketlenmesine destek olan proje bir kentsel dönüşüm projesi olup depreme dayanıklılığı ile yeni ev sahiplerine güven sağlayacaktır. 
14 katlı bloklardan oluşan projede 250 daire ve 14 dükkan bulunmaktadır. 
1+1 ‘den 4+1’e kadar seçenekleri bulunan projenin  teslim tarihi 30 Ekim 2024 olarak belirtilmektedir.

Yorumlar (0)
15
açık