banner3

Vakıfbank’tan sıfır konutlara özel düşük faizli konut kredisi kampanyası

TC. Merkez Bankası (TCMB) tarafından yapılan faiz indiriminin ardından Vakıfbank, konut sahibi olmak isteyenler için sıfır konut kredisi kampanyası başlattı. Konut sahibi olmak isteyenler için Vakıfbank konut kredisi kampanyası ile ilgili detayları haberimizde yer alıyor.

GÜNDEM 22.11.2021, 12:41
Vakıfbank’tan sıfır konutlara özel düşük faizli konut kredisi kampanyası

Kamu bankaları gerçekleştirdikleri ortak açıklama ile konut kredisi faiz oranlarında indirime gittiklerini duyurdu. Vakıfbank internet sitesi’nden gerçekleştirilen açıklamaya göre sıfır konutlara özel konut kredisi kampanyası ilan edildi.

Özel bankalar Merkez Bankasının faiz indirimlerine tepkisiz kalırken kamu bankaları ise konut kredisi paketlerinde faiz indirimi yaptı. Kamu bankaları gerçekleştirdikleri güncelleme ile ticari kredilerde faiz indirimi yaparken konut kredisi faiz oranlarında ise ilk olarak % 1,37 olan konut kredisi faiz oranlarını % 1,29 olarak revize etmişlerdi.

Kamu bankalarından yapılan son açıklama ile konut kredisi faiz oranlarının % 1,20 seviyesine çekildiği belirtildi. Vakıfbank resmi internet sitesi üzerinden kampanyalar bölümünden yapılan duyuruda düşük faizli kredi desteğinin sadece sıfır konutlar için geçerli olacağı kaydedildi.

Vakıfbank’tan yapılan açıklamada, % 1,20 faiz oranlı konut kredisi desteği ‘Sıfır Konutlara Özel SarıPanjur Konut Kredisi’ başlığı ile yayımlanırken dip not olarak ‘1.El / sıfır konutlar için kullanılabilecektir’ ifadelerine yer verildi.

Yorumlar (0)
15
açık