banner3

Vakıf GYO, UKH’ye katıldı

Türkiye’nin ilk gayrimenkul yatırım ortaklığı şirketi Vakıf GYO (Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı) da Ulusal Kalite Hareketi’ne katıldı.

GÜNDEM 30.04.2021, 04:47
Vakıf GYO, UKH’ye katıldı

Türkiye Kalite Derneği’nin (KalDer), mükemmelliğin temel kavramlarını benimsemek ve hayata geçirmek amacıyla yürüttüğü Ulusal Kalite Hareketi, kalite yolculuğunu taçlandırmak isteyen Türkiye’nin öncü kurum ve kuruluşları tarafından büyük ilgi ile karşılanıyor.

Vakıf GYO Genel Müdürü Onur İncehasan, konuyla ilgili olarak,  “EFQM Modeli’ni, KalDer’in tanıma ve ödüllendirme programlarını, kalite konusundaki yaklaşımımızı gösteren bir araç olarak değerlendirerek, Vakıf GYO’yu sürdürülebilir üstün performansın referans noktası haline getirmeyi hedefliyoruz. KalDer’in ‘Üstün Performansta Yetkinlik’ programına da katılmayı planlıyoruz. Kurumsal hafızayı güçlendiren ve ciddi bir öğrenme süreci olan bu yolculuğun hepimize çok fazla katma değer sunacağına inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

Mükemmellik kültürünü yaşam biçimine dönüştürerek Türkiye’nin rekabet gücü ve refah düzeyini artırmak adına önemli çalışmalar gerçekleştiren Türkiye Kalite Derneği’nin (KalDer) yürüttüğü Ulusal Kalite Hareketi (UKH), Türkiye’nin öncü kurum ve kuruluşlarına rehberlik ediyor.

Vakıf GYO (Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı), KalDer üyeliği ile Ulusal Kalite Hareketi’ne katılan son marka oldu. Güçlü sermayesi, her geçen gün artan portföy büyüklüğü ve piyasa değerinin yanı sıra güvenilir ortaklık yapısı ile de sektöründe önemli bir yere sahip olan Türkiye'nin ilk gayrimenkul yatırım ortaklığı şirketi Vakıf GYO, KalDer üyeliği ile kalite yolculuğunu taçlandırmayı hedefliyor.

Yorumlar (0)
15
açık