Türk Nippon, iki konut sigortasını tek çatıda topladı

Türk Nippon Sigorta Genel Müdürü Dr. E. Baturalp Pamukçu, "Konut ve Avantajlı Konut ürünlerimizde yapılandırma projesi kapsamında çalışmalara başladık. Yapmış olduğumuz saha araştırmaları sonucunda acentelerimizi ve bölge müdürlüklerimizi dinleyerek, onların ve sigortalılarımızın ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak iki ürünümüzü maliyet, kazanç ve ek avantajlar sağlayacak tek ürün haline dönüştürmeyi amaçladık" ifadelerini kullandı.

GÜNDEM 13.05.2021, 05:27
Türk Nippon, iki konut sigortasını tek çatıda topladı

Pamukçu, tüm faaliyetlerinin sigortalılarının her an yanında olarak kendilerini iyi ve güvende hissetmesi için yürütüldüğünü belirtti. COVID-19 salgınının Türkiye'de başlamasının hemen akabinde, mevcut ‘Sağlığınız Bizde’ Tamamlayıcı Sağlık Sigortası ürününe COVID-19 teminatını dâhil etmişti.

Türk Nippon Sigorta, kasko, konut, ferdi kaza poliçesi yaptıran sigortalıları için ücretsiz COVID-19 Yoğun Bakım Teminatı da ilave ederek, pandemi döneminde sigortalılarına destek olmuştu.

Pamukçu, yeni projeleriyle ilgili olarak,"Değişmeyen mottomuz hem sigortalılarımızın hem de acentelerimizin her zaman yanında olmak. Bu sebeple, Konut ve Avantajlı Konut ürünlerimizde yapılandırma projesi kapsamında çalışmalara başladık. Yapmış olduğumuz saha araştırmaları sonucunda acentelerimizi ve bölge müdürlüklerimizi dinleyerek, onların ve sigortalılarımızın ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak iki ürünümüzü maliyet, kazanç ve ek avantajlar sağlayacak tek ürün haline dönüştürmeyi amaçladık. Plus teminatlar ile ürün içeriğini zenginleştirerek hem sigortalılarımıza fayda sağlayacak hem de acentelerimize ek kazanç sağlayacak bir ürün yapısı oluşturmayı planladık. Devam eden çalışmalar sonrasında devreye alacağımız konut sigortalarıyla ilgili yeni ürün tasarımı çalışmalarına da başladık” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
15
açık