banner3

TOKİ’den İstanbul'da 2 projede hemen tapu, hemen teslim imkânı

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), İstanbul'da gerçekleştireceği 2 farklı projede 120 ay vadeyle, hemen tapu, hemen teslim 185 konut satışı yapacak. TOKİ’nin, İstanbul’da müzayede yöntemiyle düzenleyeceği konut satışına online olarak katılım sağlanabilecek.

GÜNDEM 15.07.2022, 19:41
TOKİ’den İstanbul'da 2 projede hemen tapu, hemen teslim imkânı

Her yıl 120 Bin’in üzerinde sosyal konut üretimi ve satışı gerçekleştiren Toplu Konut İdaresi (TOKİ), elinde bulunan hemen tapu ve oturuma hazır evlerin satışını sürdürüyor. TOKİ, İstanbul'un iki farklı ilçesinde yer alan projelerdeki konutları cazip imkânlarla satışa sunacak.

TOKİ tarafından İstanbul'da satışa çıkarılacak olan 185 konutun ayrıntıları belli oldu. İhalede açık artırma yöntemiyle düzenlenecek satışlara herkes katılım sağlayabilecek.

% 50 peşin ve 120 ay vade imkânı

TOKİ, Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi Projesi ve Beyoğlu Sütlüce Projelerinde yer alan 185 konut için ‘açık artırma’ yöntemiyle satışını gerçekleştirecek. Gaziosmanpaşa Sarıgöl Projesinde yer alan 110 konut için 2 Ağustos Salı günü saat 10.30'da, Beyoğlu Sütlüce Projesi kapsamında üretilen75 konut için ise 3 Ağustos Çarşamba günü saat 10.30'da açık artırma yöntemiyle müzayede yerinden ya da  online olarak teklif yolu ile ihaleye katılım sağlanabilecek

Yorumlar (0)
15
açık