banner3

Popüler yaşam trendi Tiny House’lar için uygun bölgeler açıklandı

Son yılların en popüler yaşam trendi Tiny House’lara olan talep her geçen gün artarken Türkiye’de Tiny House için uygun bölgeler açıklandı.

GÜNDEM 10.06.2024, 16:30 10.06.2024, 17:30
Popüler yaşam trendi Tiny House’lar için uygun bölgeler açıklandı

Son yıllarda yaşanan yüksek enflasyon sorunu, artan kira fiyatları, konuta erişimin zorlaşması barınma sorunlarını da beraberinde getiriyor. Özellikle de deprem korkusu güvenli yaşam alanı ihtiyacını arttırıyor.

SON YILLARIN YÜKSELEN TRENDİ “TİNY HOUSE

İnsanlar da bu olası sorunlara karşı alternatif barınma yöntemlerinden faydalanıyor.  Tiny House’lar da son dönemde fazlasıyla tercih edilen bir yaşam alanı olarak karşımıza çıkıyor. 

Bu nedenle, Tiny House arsa almak, birçok kişi için oldukça mantıklı bir yatırım olarak görülebilir. Hem doğa dostu hem de daha az maliyetli olan 20 ila 50 yıl arasında bir ömürleri olduğu söylenenen Tiny House’lar her geçen gün popülerliğini arttırmaya devam edecek gibi görünüyor. 

Tiny House’lar için İstanbul, Ankara, Bursa, Balıkesir, İzmir ve Muğla illeri en çok talep edilen bölgeler arasında başı çekiyor olsa da buna ek olarak Ege’nin deniz kıyısı illerinden Edirne, Çanakkale de yer alıyor.

Yorumlar (0)
15
açık