banner3

Nazmi Durbakayım yeniden başkan seçildi

İstanbul İnşaatçılar Derneği’nin (İNDER) 2021- 2024 dönemi olağan genel kurulu gerçekleştirildi. Yapılan genel kurul sonrası Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım yeniden İNDER Yönetim Kurulu Başkanlığına seçildi.

GÜNDEM 03.04.2021, 09:10
Nazmi Durbakayım yeniden başkan seçildi

Covid-19 pandemisi nedeniyle sınırlı sayıda üyenin katılımıyla gerçekleştirilen genel kurulda, Covid -19’un etkilediği sektördeki yeni yapılanmaya şekil verecek olan Yönetim Kurulu belirlendi.

İnşaat sektörünün içinde bulunduğu durağan dönemin ilgili bakanlıkların desteği ile aşılacağına tam inancı olduğunu belirten Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, “İNDER olarak Türkiye ekonomisindeki ve sektördeki görevimizi başarılı bir şekilde yerine getiriyoruz” diyerek sözlerini sürdüren Nazmi Durbakayım “Bu süreçte daha fazla gayret ve çaba göstermek zorunda olduğumuzu da biliyoruz. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nda kurulan yeni komisyonda daha aktif hale gelerek, başta çarpık kentleşme ve deprem riskinin ortadan kaldırılması için tüm gücümüz ve bilgimizle destek vereceğiz. Aynı zamanda sektörümüzün önündeki engellerin aşılması için önerilerimizi de her zeminde dile getireceğiz” şeklinde konuştu.

Başkan Durbakayım, sözlerine devamla, “Sivil Toplum Kuruluşu olarak son birkaç yılda sektörümüzü yakından ilgilendiren yasa, yönetmelik ve tebliğlere katkı sağladık. Gerek Çevre ve Şehircilik Bakanlığı gerekse Hazine ve Maliye Bakanlığı gibi ilgili mercilerle olan iletişim sayesinde yapı müteahhitlerini ve tüketicileri koruyan düzenlemelere önemli katkılarımız oldu” ifadelerini kullandı.

Gerçekleştirilen genel kurulda Denetim Kurulu Üyeliklerine Yılmaz Aktaş, Fatih Albayrak, Şakir Teker; Disiplin Kurulu Üyeliklerine Zikrullah Turan, Ömer Büyükhanlı, Umut Durbakayım, Ar-Ge Danışma Kurulu Üyeliklerine Nuran Evrensel, M. Alp Gürün, Habib Arıkan, Ayhan Akalın, Hasan Nokay seçildi.
 

Yorumlar (0)
15
açık